5 kg Toz Şeker ve 5 lt Ayçiçek Yağlarında ŞOK kampanya çıldırtıyor! İşte ŞOK 18 Temmuz fiyat listesi

ŞOK marketlerde Kurban Bayramı sonrasında 5 lt Evin Ayçiçek Yağları ile 5 kg Altınküp Toz Şekerde indirim fırtınası sürüyor. Döviz kurlarındaki dalgalanmaya rağmen yükselen fiyatlardan ŞOK müşterileri etkilenmiyor. İşte, 18 Temmuz ŞOK fiyat listesi…

ŞOK marketlerde Kurban Bayramı sonrasında indirimler kaldığı yerden devam ediyor. Bayramda müşterilerine sınırsız hizmeti sürdüren ŞOK, yükselen döviz kurlarına rağmen fiyatları minimum düzeyde tutarak herkesi sevindiriyor.

ŞOK marketlerde Pazartesi gününde; Alora 3 kişilik salıncaktan askılı bahçe salıncağına, salıncak kılıf takımından Evdemo beta tek kişilik katlanır metal somyaya ve Mira çekyat kanepeye kadar pek çok üründe indirimler yer alıyor.

ŞOK’ta Pazartesi gününde; 5 lt Evin Ayçiçek Yağları 155 TL ve 5 kg Toz Şekerde 109 TL’den reyonlarda satışa çıkıyor.

ŞOK Sıvı Yağ Fiyatları 18 Temmuz

• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 155 TL
• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 69 TL
• 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 34.50 TL

ŞOK Toz Şeker Fiyatları 18 Temmuz

• 2 kg Altınküp Toz Şeker 46.50 TL
• 5 kg Altınküp Toz Şeker 109 TL

5 kg Toz Şeker ve 5 lt Ayçiçek Yağlarında ŞOK kampanya çıldırtıyor! İşte ŞOK 18 Temmuz fiyat listesi ile ilgili etiketler şok şok aktüel ürünler ŞOK indirimleri ŞOK fiyat listesi şok ayçiçek yağı şok sıvı yağ şok toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.