5 katlı binada yangın çıktı, dumandan etkilenen Süper Lig maçı güçlükle tamamlandı

İzmir’de 5 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Binadan yükselen dumanlar yakınlarda bulunan Gürsel Aksel Stadı'na kadar ulaştı. Duman nedeniyle son dakikaları oynanan Göztepe ile Hatayspor arasındaki müsabaka güçlükle tamamlandı.

İzmir'in Konak ilçesinde 5 katlı binada yangın çıktı. Gürsel Aksel Stadı'na yakın olan binanın çatı katından yükselen dumanları gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerini aradı. Adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, polis çevrede güvenlik önlemleri aldı.

5 katlı binada yangın çıktı, dumandan etkilenen Süper Lig maçı güçlükle tamamlandı

STAD DUMAN ALTINDA KALDI

İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Gökyüzünü kaplayan kara dumanlar Göztepe ile Hatayspor arasında son dakikaları oynanan maçı da etkiledi. Duman altında kalan Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakanın son dakikaları güçlükle tamamlandı.

5 katlı binada yangın çıktı, dumandan etkilenen Süper Lig maçı güçlükle tamamlandı - Resim : 2
İHA

5 katlı binada yangın çıktı, dumandan etkilenen Süper Lig maçı güçlükle tamamlandı ile ilgili etiketler Süper Lig Göztepe Hatayspor bina yangını Gürsel Aksel Stadı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.