5 Kasım MasterChef Dokunulmazlık Kim Kazandı? MasterChef Eleme Adayları Kimler?

MasterChef 5 Kasım Dokunulmazlık kim kazandı merak ediliyor. MasterChef Yedikule oyunu oynanıyor. Jüri üyelerinin verdiği yemekleri yapmak için kıran kırana yarışan yarışmacılar eleme potasına girmemek için mücadele ediyor. Peki MasterChef eleme adayları kimler oldu?

tv8 yarışması MasterChef tüm hızıyla sürüyor. 5 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Eleme adaylarının belli olmasıyla birlikte bu hafta yarışmaya veda edecek isim de belli olacak. İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule'de yapılan MasterChef dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?

5 KASIM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

MasterChef dokunulmazlık için mücadele eden kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadele sürüyor. Dokunulmazlık oyunu galibi takım ve eleme adayları az sonra belli olacak.

5 Kasım MasterChef Dokunulmazlık Kim Kazandı? MasterChef Eleme Adayları Kimler? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.