5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor sembol finalini kim kazadı? Çeyrek finale kim kaldı?

5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan fırtınası sürüyor. Dün akşam oynanan ödül oyununu kaptanlığını Sercan Yıldırım'ın yaptığı kırmızı takım kazandı. Final haftasının yaklaşması sonrasında dokunulmazlık oyunları büyük önem kazanıyor. 5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılıyor. İşte Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar...

5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Survivor 2020'de nefes kesen dakikalar yaşanmaya başlıyor. TV8 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan yarışmada final haftalarına sayılı günler kaldı. Dün akşam oynanan ödül oyununu kaptanlığını Sercan Yıldırım'ın yaptığı kırmızı takım kazandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sercan ve Yasin'in tartışması damga vuruyor. Acun Ilıcalı'nın kavga sonrasında yapacağı açıklama merak ediliyor. 5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılıyor. İşte Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Survivor'da sembolü kazanan yarışmacı Elif oldu. İlk çeyrek finalist belli olmuş oldu.

SURVİVOR 5 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

En son oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Mücadele ve rekabet dozunun yüksek olduğu oyunu kazanan Gönüllüler Takımı oldu.

Bu sonuçla Gönüllüler Takımı son iki haftada oynanan 4 dokunulmazlığı kazandı ve Ünlüler takımından 1 yarışmacının eleneceği netlik kazandı.

98. yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli olduğunda haberimize eklenecektir.

 "SENİ DÖVER, BURADAN DA GİDERİM"

Yarışmacıların aylardır emek verdiği Survivor'daki kaderlerini etkileyecek olan kritik oyunda, kırmızı takım kaptanı Sercan ile mavi takımda yer alan Yasin arasında kavga çıkıyor. Oyun sırasında Yasin, "Sercan seni döverim ve burayı terk ederim" diye bağırınca ortalık karışıyor. Sinirlenen Sercan ise Yasin'e "Haydi gel döv. Beni mi döveceksin. Döver misin haydi" diyerek üzerine yürüyor.

5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor sembol finalini kim kazadı? Çeyrek finale kim kaldı?

BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

Parkurda birbirlerine giren Yasin ve Sercan arasında fiziksel müdahale de yaşanıyor. Takım arkadaşları ise ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Murat Ceylan'ın sunduğu oyunda kavga eden Sercan ve Yasin'e ne ceza verileceği ise ilerleyen bölümlerde belli olacak.

5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor sembol finalini kim kazadı? Çeyrek finale kim kaldı? - Resim : 2

Öte yandan Ünlüler takımının 3 kişi kalmasıyla takımlar yeniden belirlendi. Oynanan kaptanlık oyununda kırmızı takımın kaptanı Sercan Mavi takımın kaptanı ise Cemal Can oldu.

5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor sembol finalini kim kazadı? Çeyrek finale kim kaldı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.