5 futbolcu daha koronaya yakalandı

Beşiktaş Futbol Takımı'ndaki koronavirüslü oyuncu sayısı artıyor. 3 oyuncusunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonuçlarının pozitif çıktığını duyuran siyah beyazlı kulüp, ülkelerinin milli takımında yer alan iki futbolcusunda da pozitif bulguya rastlandığını açıkladı. Beşiktaş'taki toplam Kovid-19'lu futbolcu sayısı ise 8'e yükseldi.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik heyet, futbolcu ve görevli idari personele uygulanan Kovid-19 test sonuçları sonunda biri kadro dışı bırakılan olmak üzere toplam üç futbolcuda pozitif bulguya rastlandığı duyuruldu.

Ayrıca, ülkelerinin milli takım kamplarında yer alan iki futbolcunun daha Kovid-19 PCR testlerinde de pozitif bulguya rastlandığının kulübe bildirildiği ifade edildi.

Tarama testleri pozitif sonuç veren futbolcuların; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlandığı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpte, daha önce de 3 oyuncunun test sonuçları pozitif çıkmıştı. Bununla birlikte Beşiktaş'ta Kovid-19'a yakalanan futbolcu sayısı 8'e yükselmiş oldu. 

5 futbolcu daha koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Beşiktaş futbolcu kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.