5 Dolara Tablo Aldı, Eve Getirdi! Tablonun Arkasına Baktığında Sevinçten Bayıldı! İşte Çıkan Sonuç

Kanada'da yaşanan bir olay şok etkisi yarattı. Yaşanan olay çöplükten hazine çıkmasıydı. Yaklaşık olarak 6 dolara satın aldığı tablonun arkasına bakan kadın neye uğradığını şaşırdı ve gözlerine inanamadı.

Kanada'da yaşanan bir olay şok etkisi yarattı. Yaşanan olay çöplükten hazine çıkmasıydı. Yaklaşık olarak 5 dolara satın aldığı tablonun arkasına bakan kadın neye uğradığını şaşırdı ve gözlerine inanamadı. 

Kanada'da bir kadın ikinci el dükkanında inceleme yaparken yaklaşık olarak 5 dolara yağlı tablo satın aldı. Aldığı yağlı boya tablonun, kendisine minik bir servet getireceğinden habersiz bir şekilde evine döndü. Kadın tabloyu eve getirdikten sonra arka kısmına bakınca büyük bir şok yaşadı. 

Tablonun Arkasında Yatan Servet

 

Bir çöplükten 5 dolar verip satın aldığınız bir resmin, dünyanın en popüler sanatçılarından birine ait olduğunu öğrenen herkes şok yaşayabilir.  Tam da buna benzer bir olay Kanada'da yaşandı. Kanada'nın Ontario eyaletinde yaşayan bir kadının başına tam da bu tarzda bir olay geldi.

5 Dolara Tablo Aldı, Eve Getirdi! Tablonun Arkasına Baktığında Sevinçten Bayıldı! İşte Çıkan Sonuç

Kanadalı kadın, çöplükte yer alan sağlam eşyaların satışına yapan ikinci el bir mağazadan 6 Kanada dolarına satın aldı.  24x20 santimetre ölçülerindeki yağlı boya tablonun, rock müziğin en büyük kişilerinden olan David Bowie'ye ait olduğunu öğrendi. 

Talihli kadın, geçen yaz döneminde satın aldığı tabloyu, geçtiğimiz haftalarda bir müzayede evi tarafından satışa sundu. Aynı zamanda kısa süre içinde gelen büyük teklifler 6 dolarla kıyaslandığında dudak uçuklatacak fiyatlara ulaştı. 

Gerçek Sonradan Ortaya Çıktı

 

Tabloyu beğenerek satın alan kadın gerçeği sonradan anladı. Gerçek anlamda tabloyu satın alan kadın bir sanat koleksiyoncusu değildi. Evine farklı bir tablo almak ve bu tablonun David Bowie olması ise aklının ucundan bile geçmemişti. 

5 Dolara Tablo Aldı, Eve Getirdi! Tablonun Arkasına Baktığında Sevinçten Bayıldı! İşte Çıkan Sonuç - Resim : 2

Portreyi gördüğünde bir hayli hoşuna gitmiş, fiyatının da hesaplı olduğunu fark edince tabloyu almıştı. Müthiş gerçek ise şık tabloyu alıp eve gelmesiyle ortaya çıktı. 

5 Dolara Tablo Aldı, Eve Getirdi! Tablonun Arkasına Baktığında Sevinçten Bayıldı! İşte Çıkan Sonuç ile ilgili etiketler tablo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.