5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı

Yönetmen Oğulcan Kırca ile 7 yıl önce nikah masasına oturan 38 yaşındaki oyuncu Ayça Erturan kısa süre önce ilk bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı. Kız bebek annesi olmak için gün sayan Ayça Erturan delta varyantına yakalandığını duyurdu.

2014 yılında Levent Kırca'nın oğlu yönetmen Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik süren oyuncu Ayça Erturan geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi vererek hamile olduğunu ve kız bebek beklediklerini açıklamıştı. Yaklaşık 5 aylık hamile olan Erturan, delta varyantına yakalandığını duyurdu.

 5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Erturan, "İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim" açıklamasında bulundu.

Oyuncu, aşının önemini de vurgulayarak "Belki hastalığa yakalanmanızı önlemiyor ama semptomları azaltıyor" dedi.

5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı

5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı ile ilgili etiketler ayça erturan Oğulcan Kırca delta delta varyantı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.