5 aylık hamile olan Amine Gülşe ortaya çıktı! Karnı burnunda göbek attı

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkan Amine Gülşe'nin bebeği göründü. 5 aylık hamile olan Amine Gülşe'nin görümcesinin Almanya'da yapılan düğününde karnı burnunda göbek attığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Karnı burnunda haliyle ilk kez görüntülenen Amine Gülşe'nin düğünde çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Mesut Özil'in kız kardeşi Almanya'da dünyaevine girdi. İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe ise görümcesinin düğününde doyasıya dans etti. 5 aylık hamile olan Amine Gülşe, ilk kez görümcesinin düğününde görüntülendi.

5 aylık hamile olan Amine Gülşe ortaya çıktı! Karnı burnunda göbek attı

BÜYÜYEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

6 Haziran 2019'da Mesut Özil ile evlenen ve 2020'de Londra'da Eda adını verdikleri kızlarını dünyaya getiren Amine Gülşe ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe katıldığı düğünde kurtlarını döktü.


Geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelen Amine Gülşe uzun zaman sonra ortaya çıktı. Bir düğüne katılan 29 yaşındaki güzel oyuncunun göbek atarken çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldı. Gülşe'nin büyüyen karnı dikkat çekti.

 

 

 

 

5 aylık hamile olan Amine Gülşe ortaya çıktı! Karnı burnunda göbek attı ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.