5 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullar tatil?

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım tarihinde yaşanan depremin ardından okullar 1 hafta tatil ilan edilmişti. Yaşananlar sonrasında 5 Aralık okullar tatil mi sorusunun yanıtı yeniden aranmaya başlandı. Peki, 5 Aralık 2022 Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil?

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım tarihinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından alınan önemler çerçevesinde okullar 1 hafta tatil ilan edilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı ise bölgede yaşanan süreci değerlendirerek, Aralık ayının ilk haftasına kadar okulların tatil ilan edildiğinden söz etmişti.

5 Aralık 2022 Okullar Tatil Mi?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamasında, Düzce’nin Gölyaka ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgede okulların 1 hafta yani 5 Aralık tarihine kadar tatil ilan edildiğini söylemişti.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan herhangi bir açıklama yapılmadığı için şu an için 5 Aralık Pazartesi günü Düzce’de okullar tatil değildir. Özer son olarak açıklamasında, "Okullar 5 Aralık'ta eğitime başlayacak" ifadesine yer vermişti.

5 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullar tatil? ile ilgili etiketler Okul Düzce deprem Son dakika tatil Milli Eğitim Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.