5 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto 5 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto şans oyunu hem bayilerden hem de Milli Piyango Online sitesinden oynanabiliyor. Peki Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden şans oyunu Süper Loto bu akşam saat 21:30'da çekilişi yapılacak. Süper Loto büyük ikramiyesi ise bu akşam tam 15 milyon 97 bin 726 TL olacak.

5 Ağustos 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -7-10-14-27-37-50- oldu. Sonuçlara göre ise 6 bilen çıkmadı ve 16.629.009,79 TL'lik büyük ikramiye sonraki çekilişe devretti.

SÜPER LOTO 5 AĞUSTOS ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ Mİ?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak SÜper Loto çekilişi ile birlikte sonuçlar da haberimizde olacak. Talihlilerin gözü kulağı ise canlı olarak yayınlanacak çekilişte olacak.

Haftanın üç günü; Salı, Perşembe ve Cuma günü çekilişi gerçekleşen Süper Loto çekiliş akşamı. www.millipiyangoonline.com adresinde yayınlanacak çekiliş saat 21.30'da başlayacak.

Çekiliş sonuçları açıklandığında haberimizde olacak.

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

5 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto çekiliş sonuçları süper loto 5 ağustos çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.