6 Aralık Pazar marketler açık mı? A101, BİM, ŞOK hafta sonu kapalı mı?

Yeni koronavirüs yasaklarının açıklanması sonrasında hafta sonu 5-6 Aralık 2020 marketler açık mı sorusu merak uyandırdı. A101, BİM, ŞOK marketler hafta sonu kapalı mı? İşte detaylar…

Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni yasaklar resmen açıklandı. Ülkemizde artan koronavirüs vakaları akabinde yeni sokağa çıkma yasaklarında hafta içine de yeni düzenlemeler getirildi.

Bu doğrultuda paket servis ve gel ­al şeklindeki uygulamalar hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme-içme yerleri için açılış kapanış saatleri yeniden belirlenmiş oldu.

5-6 ARALIK 2020 MARKETLER AÇIK MI? A101, BİM, ŞOK HAFTA SONU KAPALI MI?

Erdoğan tarafından yapılan açıklamada; “Market, bakkal, kasap, manav gibi işletmeler ile eve paket hizmeti veren yerler, belirlenecek saatlerde hafta sonu kısıtlama dışındadır. Restoranlar paket servis haricinde hizmet veremeyecektir.” ifadeleri kullanıldı. Bu doğrultuda hafta sonu için A101, BİM, ŞOK marketlerin çalışma saatlerine yeniden düzenleme getirileceği ifade edildi.

6 Aralık Pazar marketler açık mı? A101, BİM, ŞOK hafta sonu kapalı mı? ile ilgili etiketler A101 BİM şok marketler açık mı marketler kapalı mı hafta sonu marketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.