4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı!

Yaprak ve Barış’ın içine düştükleri macera hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlandı. Gelinlik giyen Yaprak ve damat olan Barış akılları karıştırdı. 4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili bilgiler bu haberde...

Fox TV'nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın bu hafta 7. bölümü yayınlandı.  Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. 4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı ile dizi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı!

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in üstlendiği, senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu FOX’un yaza damgasını vuran dizisi “4N1K İlk Aşk”ta 17 Ağustos Cuma akşamı sürpriz dolu gelişmeler yaşanacak.

Yeni bölümün görücüye çıkan fotoğraflarında gelinlikle görüntülenen Yaprak (Gözde Mutluer) ve ona damat olarak eşlik eden Barış (Burak Yörük) büyük merak uyandırdı. Ali (Atakan Hoşgören) evde iyileşme sürecini atlatmaya çalışırken Yaprak’ın başı büyük derde girer. Devamsızlıktan sınıfta kalmamak için uğraşan Yaprak ve ona yardım eden Barış, kendilerini hiç de istemedikleri bir durumda bulurlar.

7. BÖLÜM KONUSU
Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır. Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa devamsızlıktan kalacaktır. Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barışla ödeşmek ister ve ona “Benden bir iste ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister. Eğer kabul ederse aralarından çıkacağına söz verir. Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.

4N1K İLK AŞK 7. BÖLÜM İZLE!

4N1K İlk Aşk 8. bölüm fragmanı izle

4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı! - Resim : 2

4N1K İLK AŞK
FOX’un büyük merakla beklenen yeni gençlik dizisi “4N1K İlk Aşk”ın yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel üstleniyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı dizi Cuma günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.


Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ve filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan öykünün dizisinin senaryosunu Ferhat Ergün yazıyor. Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği 4N1K İlk Aşk'ın proje tasarımını Tolga Afşin Kaya yapıyor. Kadroda Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı! - Resim : 3

DİZİNİN KONUSU NEDİR?
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.



Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: "Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için!"

4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı! - Resim : 4

GÖZDE MUTLUER (YAPRAK AYVAZ)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
16 yaşında reklam oyunculuğu yaparak başladı. Oyunculuk yaparken kendimi zamanla daha rahat hissettiğimi, setteyken hep daha mutlu olduğumu fark edip eğitim almaya sonrasında da menajerim Renda Güner'le çalışmaya başladım ve daha profesyonel bir bakış açısı kazandım diyebilirim.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Ben Yaprak Ayvaz'ım. Tuhaf ve eğlenceli bir kız. Alışılmış karakterlerden değil, Yaprak'ı okuduktan sonra projeye inanılmaz heyecan duydum. Yaprak henüz bir çok duyguyu tatmamış genç bir kız. Çoğu sorunun cevabı onda yok ama arkadaşlık nedir sorusunun cevabına beraber büyüdüğü 4 arkadaşı sayesinde sahip.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Ünlülük bana içi boş bir kavram gibi geliyor. Onun yerine genç yaştan beri çalışmakla ilgi bir şeyler söyleyebilirim belki, çok yorucu olmasının yanı sıra insana kendisini acayip iyi hissettiren bir durum.

Oyunculukla ilgili kariyer planlamanız var mı?
Planlar yapmama rağmen son kararları hep hislerime göre veriyorum sanırım.

En büyük hayaliniz ne?
Büyük hayaller kurmam ama küçük küçük hayaller konusunda uzmanım, yürekten isteyince istediğin şey gerçekleşiyor.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Aldığınız en garip tepki.
Özellikle genç kızlar çok güzel bir ilgi halindeler. Hepsi çok tatlı, çok kibar mesela bazen benim moralim bozukken bana moral vereni de oluyor bazen heyecanla beni takip eden, problemlerinden bahsedenler de... Anne babalar da şahane tepkiler veriyorlar. Geçenlerde bir gösterim sonrasında yemek yerken bizi gören bir anne mutluluktan ağlamıştı çok garip bir andı gerçekten.

4n1k İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
Yeni neslin kendi yansımasını bulabileceği bir yapım. Her şeyden önce orijinal bir hikaye.

Setteki ortamınız nasıl?
Çok güzel ve profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Bütün ekip 'kankalaşma' yolunda hızla ilerliyor, çok çalışırken çok da eğleniyoruz.

Set dışında da görüşüyor musunuz?
Dizi temposuna başladığımızdan beri maalesef hayır. Geçenlerde Cemrehan’ın doğum gününe hiçbirimiz gidemedik mesela:)

Rol modeliniz kim?
Beğendiğim, işlerini takip ettiğim oyuncular elbette var ama galiba Meryl Streep’in yeri hepsinden ayrı.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Yine oyunculuk yaparken, olduğum gibi gibiyken, resme daha çok zaman ayırabiliyorken huzurlu, mutlu, sağlıklı gibi temennilerde bulunabilirim ancak.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Hayır yok, oyunculuk insanlığa dair her şeyi kapsar. Burası bir oyun alanı ve özgürsün. Keşke bizler de eleştiriye ve kutuplaşmaya bu kadar müsait olmasak daha özgür olurdu hikaye anlatmak, anlatılmasına aracı olmak.

Totem yapar mısınız? Ya da uğuruna inandığınız ritüelleriniz var mı?
Benim en güzel totemim pozitif düşünmek ve içimden geldiği gibi kararlar vermek.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Evet hatırlıyorum.

Aşk acısı çektiniz mi?
Ufak tefek şeyler oldu tabii.

En son okuduğunu kitap, film nedir?
Engin Gençtan-İnsan Olmak ve Ahlat ağacı

En son izlediğiniz film/gösteri konser tiyatro nedir?
Adamlar grubunun konserine gittim en son.

Bir kız/erkek sevgili de ilk sizi ne çeker?
Kendisiyle barışık olması çok önemli.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
4N1K 6 Temmuz’da Fox’ta başlıyor, bekliyoruz.

 

ATAKAN HOŞGÖREN (ALİ TEKELİOĞLU)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
Oyunculuğa 14 yaşımda annemin bir cast ajansına yazdırmasıyla başlamış oldum.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Ali karakterini canlandırıyorum, Ali arkadaşlarına bağlı onları koruyup kollayan bir karakter aynı zamanda grubun tek kız üyesi olan yaprağa 12 senedir aşık ve bunun mücadelesini vermekte.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Genç yaşta birçok insan tarafından tanınmış ve seviliyor olmak elbette çok güzel bir duygu.

En büyük hayaliniz ne?
Dünya çapında tanınmış bir dizide veya filmde yer almak.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Aldığınız en farklı tepki neydi?
Sokakta çok güzel bir ilgiyle karşılaşıyoruz . Bize hitap edecekleri zaman gerçek adımızla mı karakter adımızla mı şaşırmaları en tatlı tepkilerden diyebilirim.

4n1k İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
4N1K diziden çok önce başlamış bir platform, eserin sahibi Büşra Yılmaz’ın ektiği tohumla, zaman içinde büyüyerek, hayran kitlesinin kendi karakterlerini seçtiği, karakterinin sonralarına kuş isminin konulduğu ama kimi seçilerse seçilsin önceliğin bizim çete dediğimiz 4n1k ailesinin önemli olduğu çok büyük bir topluluğuz. İnşallah dizi ile birlikte daha da büyüyeceğiz.

Setteki ortamınız nasıl?
Oldukça eğlenceli ve samimi.

Set dışında da görüşüyor musunuz?
Evet dışarda da sık sık görüşüyorduk fakat set başladığından itibaren hep beraber olduğumuz için görüşmeye çokta gerek kalmıyor haliyle :)

Rol modeliniz kim?
Tom Hardy ve Jhonny Deep‘i rol model aldığımı söyleyebilirim.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Ben çok şükür eden bir insanım. Şu anki olduğum durumun 5 sene önce hayalini bile kuramazdım. Ama eğer dengeleri bozmadan ilersem bir beni gerçekten önemseyen insanlarla çizdiğim bir yol haritam var. Ve bunun için kendimi sürekli olarak her vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah üstüne koyarak devam ederim.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Asla oynamam dediğim bir karakter yok. Çünkü her farklı karakterin bana bir şey katacağını düşünüyorum.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Hatırlıyorum. Çünkü aşk anlamında yaşanan bütün ilişkiler özeldir. Her zaman bir şeyler katar. Ve böyle büyürüz.

Aşk acısı çektiniz mi?
Daha henüz Aşk acısı çekebileceğim uzun bir ilişki paylaşımım olmadı.

En son okuduğunu kitap, film nedir?
İlahi komedya. Gerçekten çok özel bir kitap. Hayal gücünün nelere kadir olabileceğini anlatan ama edebi yönüyle birazcık zorlayan bir eser :) En son izlediğim film Legend.

Bir kız /erkek sevgili de ilk sizi ne çeker? Neden etkilenirsiniz?
Aklı ve zekası etkiler. Bence akıl ve zeka ilişkide süreklilik sağlar.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
Bugüne kadar Türkiye’de yapılmış en kaliteli, eğlenceli ne kadar gençlik dizisi desek de her yaştan insanın kendi bir şey bulacağı çok iyi bir iş geliyor. Bizimle kalın.

 

CİHAN ŞİMŞEK (SİNAN YORULMAZ)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
Bundan 11 sene evvel “Bez Bebek” dizisinden bir teklif geldi. O süreçte karaktere başkası onaylandı ama o arkadaşın kolu kırıldığı için başka oyuncu arayışına geçmek durumunda kaldılar. Ardından kafalarındaki tipolojiye en uygun kişi olarak beni görmüşler. Bu şekilde uzun bir maratona başlamış oldum.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Sinan, dostlarına çok bağlı ve onlar için her şeye göğüs gerebilecek bir çocuk. Kızlar tarafından ilgiye alışmış ve bu durumdan da gayet hoşnut.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Ünlü olmaktan ziyade insanların sevgisini, saygısını ve beğenisini kazanmak güzel bir duygu.

Oyunculukla ilgili kariyer planlamanız var mı?
Kariyer planlamamı menajerim Tümay Özokur ile projeleri en doğru şekilde değerlendirerek belirliyoruz. Kariyer planlaması uzun bir süreç gerektiren ve ekip olarak ilerlenmesi gereken ciddi bir iş.

En büyük hayaliniz ne?
Kariyerimi yurtdışında da sürdürmeyi çok isterim.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Aldığınız en farklı tepki neydi?
Sürprizli tepkiler alıyorum. Ev adresimi bulup, babalar gününde hediyesiyle birlikte babalar günümü kutlamaya gelen biri beni çok şaşırtmıştı.

4N1K İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
Ana hikayenin genç bir yazarın kaleminden çıkması.

Setteki ortamınız nasıl?
Birbirini iyi tanıyan ve tamamlayan bir ekibiz. Bu ekiple 2 film, 2 klip, 2 reklam filmi çektik ve kısa bir süre sonra da diziye başladık. Haliyle eğlenceli, bol gülmeli bir set geçiriyoruz. Bence “aile gibi olduk” cümlesi kesinlikle bizi tarif ediyor.

Set dışında da görüşüyor musunuz?
Sosyal medyadan bizleri takip edenler bu sorunun yanıtını iyi bilir. Görüşüyoruz tabii ki.

İleride olmak istediğiniz isim var mı?
Kendim olmak istiyorum.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Şu an ki gidişatımdan memnunun, arzu ettiğim şekilde ilerliyorum. 10 sene hem uzun hem de kısa sayılabilecek bir süre, hangimiz bilebiliyoruz ki ne olacağını? Sadece hala işimi severek yapıyor olacağımı biliyorum.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Bunun için kesin bir çizgi belirlemek istemem.

Oyunculukla ilgili kurallarınız var mı?
Sette motivasyonumu düşürecek bir şey istemem. Katı kurallarım yok, motivasyonum yüksek olsun yeter bana.

Totem yapar mısınız? Ya da uğuruna inandığınız ritüelleriniz var mı?
İyi bir Fenerbahçe taraftarıyımdır. Uğuruna inandığım bir formam var. Maçları izlerken de yanımdan ayırmam.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?

Aşk acısı çektiniz mi?
Fenerbahçe’min yenildiği maçlarda acı çektiğim doğrudur.

Bir sevgilide ilk sizi ne çeker? Neden etkilenirsiniz?
Duruşu ve bakışları etkiler.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
6 Temmuz Cuma akşamı için kimseye söz vermeyin!

 

SİNA ÖZER (GÖKHAN KARADEMİR)

Oyunculuk Serüveni nasıl başladı?
2013 yılında Vine adlı video aplikasyonu ile sosyal medyaya adım attım. 600 bini aşan takipçi sayısı ile reklam ve dizi teklifleri gelmeye başladı. Bu sayede oyunculuğa adım attım. Lise yıllarımda hem tiyatro yapıyor hem skeç yazıp oynatıyordum.

Karakterinizi kısa anlatır mısınız?
Gökhan Karademir aşırı kıskanç ve aşırı sağdık, neredeyse her şeyi enlerinde yaşayan bir lise öğrencisi. Dizinin esas tayfası olan grubun en hırçın üyelerinden. Aşırıya kaçan hayatı onu çok ilginç durumlara düşürebiliyor. Ancak çoğu zaman arkadaş grubunun da yardımlarıyla bu sorunların üstesinden gelmeyi başarıyor. Grubun en eğlenceli karakterlerinden.

Genç yaşta ünlü olmak nasıl?
Sanıldığı kadar kolay değil. 2013 yılında Vine çekmeye başladığımdan beri tanınmayı tecrübe ediyorum ve her geçen sene daha çok idrak ediyorum. Bir anda bunun sarhoşluğunu yaşamak yerine sindirebilmeye çalışıyorum. Çünkü bu akışa kapılanlar daha sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşayabiliyor. Bu yüzden doğru yönetebilirseniz avantajları daha fazla diyebilirim.

Oyunculuk ile ilgili kariyer planlamanız var mı?
Çizdiğim kesin bir yol yok. Gözlerimi tek bir hedefe doğrultup etrafımda olup biten fırsatları kaçırmak istemem. Ama şu an kariyerimin ulaşabileceği en iyi noktasına kadar ilerlemek için çalışıyorum diyebilirim.

En büyük Hayaliniz nedir?
Mutlu olabildiğim dönemlerde insanların sorunlarını çözebilecek seminerler vermek ve onların hayatlarındaki problemleri çözmek için yol gösterici olabilmek. Günümüzde insanlar çok fazla psikolojik sıkıntı ile karşılaşıyorlar o yüzden bu konuda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Çok güzel bir ilgi var. Her yaştan insan bana ilgi gösteriyor ve bu insanı çok özel hissettiriyor. Bir keresinde gece yarısı Galata’da bir yere giderken karanlık bir ara sokakta arkamdan biri sürekli şştt piştt gibi sesler çıkarmaya başladı. Bayağı bir tedirgin oldum ve hızla en yakındaki dükkana kaçtım. Sonra baktım aynı adam dükkanın dışında bekliyor. En sonunda dışarı çıktım. Meğer beni tanıdığı için bana seslenmeye çalışıyormuş. Boşu boşuna yüreğim ağzıma gelmiş.

4N 1K İlk AŞK’ın diğer gençlik dizilerinden farkı nedir?
Sanırım en büyük farkı daha özgün bir senaryosu olması.

Setteki ortam nasıl?
Setteki ortamımız çok keyifli. Muhabbetimiz güzel olduğu için asla sıkılmıyoruz.

Dışarıda da görüşüyor musunuz?
Tabi ki normal zamanlarda da görüşüyoruz. Sanırım bu sıcaklığı aktarabilmemizin en büyük sebebi dışarıda da görüşmemiz ve anlaşabilmemiz olabilir.

Rol modeliniz var mı?
Bana katkısı olabilecek herkesten bir şeyler almaya çalışırım.

10 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?
10 sene sonra kendimi bir yerde görmek istersem önümüzdeki 10 seneyi heba etmiş olurum.

Oynamam dediğiniz karakter var mı?
Kesin bir çizgim yok. Zaten kimse zorla şunu oynayacaksın demiyor.

Toteme inanır mısınız var mı?
Galatasaray maçlarında hep aynı yerde otururum. Bu tip şeyler çok anlamsız bu bir gerçek ama bazen insan kaptırıyor kendini.

En son gittiğiniz oyun?
Hayvan Çiftliği tiyatrosuna gittim.

Sizi karşı cinste ne çeker?
Gülüşü ve espri anlayışı.

 

CEMREHAN KARAKAŞ (OĞUZ ÜNAL)

Oyunculuk serüveni nasıl başladı?
12 yaşında birkaç ufak rol almışlığım vardı ancak pek planlarım dahilinde değildi oyuncu olmak annemin fotoğraflarımı benden habersiz ajansa yollamasıyla 17 yaşından 20 yaşıma kadar umutsuz ev kadınları dizisinde keremi canlandırma fırsatı yakaladım o süreçle birlikte farklı yerlerde oyunculuk eğitimi almaya başladım benim için güzel bir tecrübe oldu .
Karakterinizden bahseder misiniz?
Oğuz Ünal pizza delisi Kate Upton ile. Platonik bir aşk yaşamakta bunun yanı sıra zeki komik eğlenceli ve şaka yapmayı seven biri enerjik ve çocuksu tavırları olsa da gerektiğinde iş bitirici olabilen biri oynamaktan keyif duyduğum deli dolu ama cool biri.

Ünlü olmanın avantaj dezavantajları ?
Nasıl bir genç olduğunuza bağlı tabi öğrenmeye ve sevmeye devam ettikten sonra güzel bir deneyim ama günün sonunda sizi gerçekten tanıyan insanların yalnızca yakın çevreniz olduğunu unutmamak gerek.

Kariyer planınız nedir?
Birbirinden farklı karakterleri canlandırmayı öğretici ve eğlenceli buluyorum ve bir doğa aşığı olarak ileriye dönük belgesel tarzı planlarım var.

En büyük hayaliniz ?
Sanat sevgi macera ile dolu baştan aşağı benim tasarladığım ve organize ettiğim tropik bir ada

Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Oğuz'u yani beni gerçekten abisi kardeşi arkadaşı gibi görmeleri sevindirici. Pizza alıp verenler oluyor arada.

Sette ortam nasıl?
Maşallahımız var herkes çok uyumlu ve eğlenceli

10 yıl sonra nerde görüyosun kendini?
Değişikliği seven biriyim o yüzden kestirmesi zor ama 10 yıla çok şey sığdırmayı planlıyorum.

Asla oynamam dediğiniz rol var mı?
Aksine ne kadar farklı o kadar eğlenceli diye düşünüyorum.

Totem?
İyi biri olmak ve gerçekten istemek yeterli diye düşünüyorum.

İzleyiciye iletmek istediğiniz ?
Dişlerinizi fırçalarken tıraş olurken suyu kullanmadığınız anlarda kapatın ve daha güzel bir gelecek için su tasarrufu yapın.

 

BURAK YÖRÜK (BARIŞ OZANSOY)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
6 yaşında başladım, çocuk yaşta aldığınız ve gördüğünüz tecrübelerle oyunculuğun size tek bir kişiyken birçok kişiyi yaşama hakkı sundu.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Zengin Ozansoy ailesinin şımartılmış öz güvenle donatılmış oğlu. Hiç yenilmemiş; hiç kaybetmemiş hatta yarışa bile girmemiş; bu nedenle yarış onun çok dikkatini çekiyor.

4N1K çok yeni bir proje sayılmaz. Bundan önce çok satan bir kitap, sonra gişede büyük başarı yakalayan film hatta filmlere dönüştü. Bu kadar başarılı bir projede yer almak nasıl bir duygu ve sizce 4N1K bu başarısını neye borçlu?
4N1K’nin başarısı kesinlikle oyuncu ve yönetmen ilişkisi ile başarılı olduğunu düşünüyorum.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Genç yaşta ünlü olmanın avantajı sizi tanımadan, sizi menfaati olmadan seven kucaklayan insanlarla buluşturuyor olması. Bu harika dezavantajlarıyla henüz karşılamadım ama bu olmayacağı anlamına gelmeyecektir.

Oyunculukla ilgili kariyer planlamanız var mı?
Kariyer planlamalarım; Kendi ülkemdeki projelerde hem de yurtdışındaki projelerde başarı göstermek.

En büyük hayaliniz ne?
Yurtiçinde ve Yurtdışında başarılı projelerde yer almak ve başarı göstermek

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Aldığınız en farklı tepki neydi?
Harika tepkiler alıyorum. Aldığım en farklı tepkiler beni seven kişilerin ağlamsı ve bu beni çok üzüyor sevinçten ağlamak yerine gülümsemelerini tercih ederim.

4n1k İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
Kesinlikle gerçek bir gençlik dizisi olması.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Yurtdışında iyi bir projede.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Hayır, yok.

Oyunculukla ilgili kurallarınız var mı?
Oyunculukta kural yoktur.

Totem yapar mısınız? Ya da uğuruna inandığınız ritüelleriniz var mı?
Dua ederim.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Hatırlıyorum, Ortaokuldaydım...

Aşk acısı çektiniz mi?
Elbette!

En son okuduğunu kitap, film nedir?
En son okuduğum kitap Shakespeare eserlerinden biri, En son gittiğim film ise 4n1k 2.

En son izlediğiniz film/gösteri konser tiyatro da olur?
Müzeyyen Tek Kişilik Müzikal Gösterisi.

Bir kız /erkek sevgili de ilk sizi ne çeker? Neden etkilenirsiniz?
Zekâsına elbette.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
Viktor Hugo’nun bir sözü vardır “İyi olmak kolaydır, âdil olmak zordur.” Lütfen adil olmaya çalışalım.

 

ESLEM AKAR (ECE)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
Büyük bir tesadüf sonucu 13 yaşımda bu ise başlamış oldum.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Ece, okul müdürünün kızı. Tamamen doğalıktan ve sadelikten yana. Zeki ve çevresinden ilgi gören biri. Sevecen bir kız.

4N1K çok yeni bir proje sayılmaz. Bundan önce çok satan bir kitap, sonra gişede büyük başarı yakalayan film hatta filmlere dönüştü. Bu kadar başarılı bir projede yer almak nasıl bir duygu ve sizce 4N1K bu başarısını neye borçlu?
Böyle bir proje de yer almak gerçekten çok heyecan verici 4N1K’nin basarisi kesinlikle ekibin çok iç içe olmasından kaynaklı. Bulunduğumuz ortam, set ortamları çok keyifli ve eğlenceli.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Bence bu olay pek yasa bağlı değil. Sadece önemli olan bulunduğun durumu ve konumu iyi değerlendirmek, yoksa her zaman dezavantaj ve avantaj olabilir.

Oyunculukla ilgili kariyer planlamanız var mı?
Tabii ki zamanla bu iste çok daha iyi yerlere gelmek, uluslar arası platformlarda da başarılı olmak hedefim olabilir.

En büyük hayaliniz ne?
Başarılı bir mimar ayni zaman da başarılı bir oyuncu olmak.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? aldığınız en farklı tepki neydi?
Açıkçası şuan 4N1K’dan gelen fazla tepkiyle karşılaşamıyorum çünkü yeni eklenen bir karakter olduğum için izleyicinin beni tanıması gerekli.

4n1k İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
Sadece aşk konulu bir is değil tamamıyla her karakterden her duygudan bahsedebilen bir dizi. O yaşlarda yaşanan her şeye değinen ve arkadaşlığın çok ön planda olduğu bir dizi.

Setteki ortamınız nasıl?
Mükemmel, çok keyifli.

Set dışında da görüşüyor musunuz?
Görüşüyoruz.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Başarılı bir oyuncu ve mimar.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Şu an böyle bir düşüncem yok.

Oyunculukla ilgili kuralalrınız var mı?
Senaryoya göre bu kuralları belirlerim.

Bir kız /erkek sevgili de ilk sizi ne çeker? Neden etkilenirsiniz?
Duruşu çok önemlidir, ilk dikkat ettiğim konuşma tarzı, dişleri ve tırnakları olabilir.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
Bomba gibi bir gençlik dizisi geliyoooor, Cuma günleri bizi kaçırmayın.

4N1K İlk Aşk 7. bölüm izle! Son bölüm izle! 4N1K 8. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Fox TV 4n1k 4N1K ilk aşk 7. bölüm izle 8. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.