4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı!

Fox ekranlarının yeni dizisi 4N1K İlk Aşk'ın bu hafta üçüncü bölümü yayınlandı. Beş gencin yaşadıklarını konu alan gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! Ayrıntılar bu haberde...

Fox'un yaz ekranının buram buram gençlik kokan dizisi 4N1K İlk Aşk, üçüncü bölümü ile ekranlara geldi. Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar'ın başrollerini paylaştığı dizi beş gencin aşkla karışık büyümelerini konu alıyor. Üçüncü bölümde Barış'ı kurtarmak isteyen Yaprak çeteyi harekete geçiriyor.  4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! Detaylı bilgiler ve görüntüler haberimizde...

4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı!

3. BÖLÜMÜN ÖZETİ
Akşam Barış’la aynı odada uyuduklarını itiraf edemeyen Yaprak, onun serbest kalmasını sağlayamaz. Üstelik anne ve babası Barış’ın erkek arkadaşı olduğunu karakolda herkese ilan etmiştir. Ali başta olma üzere tüm ekip bu duruma çok bozulur. Yaprak, hem onları Barış’ın erkek arkadaşı olmadığına, hem de suçsuz olduğu için onu kurtarmaları gerektiğine ikna etmek zorundadır.

4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! - Resim : 2

Müdür, Melike Hanım’a evlenme teklifi etmeye karar vermiştir. Ece ise tüm duyduklarını yanlış anlar ve babasının annesi ile tekrar evleneceklerini zannedip, o da plana dahil olur. Ancak olaylar babasının peşine takılan Ece ve müdür için beklenmedik bir şekilde gelişir.

Barış’ı ceza almaktan kurtarmak için Yaprak çeteyi harekete geçirir. Tek tek şikayetçilere giderek şikayetlerini geri almaları için onları ikna etmeye çalışırlar. Ali ile Yaprak arasında her ikisini de şaşırtan bir yakınlaşma yaşanırken, esas sürprizin büyüğü Barış’tan gelir. Ali ise sonunda kız arkadaşı ile tanışması için Yaprak’ı buluşmaya çağırır.

4N1K İlk Aşk 3. bölüm izle!

4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı izle!


4N1K NEDİR?

FOX’un büyük merakla beklenen yeni gençlik dizisi “4N1K İlk Aşk”ın yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel üstleniyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı dizi Cuma günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.


Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ve filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan öykünün dizisinin senaryosunu Ferhat Ergün yazıyor. Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği 4N1K İlk Aşk'ın proje tasarımını Tolga Afşin Kaya yapıyor. Kadroda Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

4N1K İLK AŞK
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: "Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için!"

4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! - Resim : 3

ESLEM AKAR (ECE)
“4N1K İlk Aşk”ın kadrosunda yer alan genç oyuncu Eslem Akar, okul müdürünün kızı Ece olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Bülent Akış ile baba-kızı oynayacak Eslem Akar, projeye dahil olmaktan son derece mutlu.
“Ece; filmde olmayan, sonradan eklenen bir karakter. Ben çok sevdim, umarım izleyici de sever. Setteki sıcak ve keyifli ortamı ekrana da taşıyacağımızı düşünüyoruz.” Diyen oyuncu, ilk defa kamera karşısına çıktığı Bülent Alkış ile de çok iyi anlaştıklarını belirtti.

4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! - Resim : 4

ESLEM AKAR KİMDİR?
23 Mart 1998 İstanbul boğumlu güzel oyuncu, çocuk yaşlardayken oyunculuğa atıldı. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Türkan Derya'nın yönetmenliğindeki ''Sen De Gitme'' adlı dizide ''Elif'' karakterini canlandırdı. O dönemde 13 yaşındaydı. Sen De Gitme adlı dizide Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Bulut Aras gibi ünlü isimler yer alıyordu. Uzun bir aradan sonra 19 yaşında ekranlara geri dönen Akar, Limon Film yapımcılığındaki Avlu dizisinde Ecem karakterini oynadı.

4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! - Resim : 5

GÖZDE MUTLUER (YAPRAK AYVAZ)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
16 yaşında reklam oyunculuğu yaparak başladı. Oyunculuk yaparken kendimi zamanla daha rahat hissettiğimi, setteyken hep daha mutlu olduğumu fark edip eğitim almaya sonrasında da menajerim Renda Güner'le çalışmaya başladım ve daha profesyonel bir bakış açısı kazandım diyebilirim.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Ben Yaprak Ayvaz'ım. Tuhaf ve eğlenceli bir kız. Alışılmış karakterlerden değil, Yaprak'ı okuduktan sonra projeye inanılmaz heyecan duydum. Yaprak henüz bir çok duyguyu tatmamış genç bir kız. Çoğu sorunun cevabı onda yok ama arkadaşlık nedir sorusunun cevabına beraber büyüdüğü 4 arkadaşı sayesinde sahip.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Ünlülük bana içi boş bir kavram gibi geliyor. Onun yerine genç yaştan beri çalışmakla ilgi bir şeyler söyleyebilirim belki, çok yorucu olmasının yanı sıra insana kendisini acayip iyi hissettiren bir durum.

Oyunculukla ilgili kariyer planlamanız var mı?
Planlar yapmama rağmen son kararları hep hislerime göre veriyorum sanırım.

En büyük hayaliniz ne?
Büyük hayaller kurmam ama küçük küçük hayaller konusunda uzmanım, yürekten isteyince istediğin şey gerçekleşiyor.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Aldığınız en garip tepki.
Özellikle genç kızlar çok güzel bir ilgi halindeler. Hepsi çok tatlı, çok kibar mesela bazen benim moralim bozukken bana moral vereni de oluyor bazen heyecanla beni takip eden, problemlerinden bahsedenler de... Anne babalar da şahane tepkiler veriyorlar. Geçenlerde bir gösterim sonrasında yemek yerken bizi gören bir anne mutluluktan ağlamıştı çok garip bir andı gerçekten.

4n1k İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
Yeni neslin kendi yansımasını bulabileceği bir yapım. Her şeyden önce orijinal bir hikaye.

Setteki ortamınız nasıl?
Çok güzel ve profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Bütün ekip 'kankalaşma' yolunda hızla ilerliyor, çok çalışırken çok da eğleniyoruz.

Set dışında da görüşüyor musunuz?
Dizi temposuna başladığımızdan beri maalesef hayır. Geçenlerde Cemrehan’ın doğum gününe hiçbirimiz gidemedik mesela:)

Rol modeliniz kim?
Beğendiğim, işlerini takip ettiğim oyuncular elbette var ama galiba Meryl Streep’in yeri hepsinden ayrı.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Yine oyunculuk yaparken, olduğum gibi gibiyken, resme daha çok zaman ayırabiliyorken huzurlu, mutlu, sağlıklı gibi temennilerde bulunabilirim ancak.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Hayır yok, oyunculuk insanlığa dair her şeyi kapsar. Burası bir oyun alanı ve özgürsün. Keşke bizler de eleştiriye ve kutuplaşmaya bu kadar müsait olmasak daha özgür olurdu hikaye anlatmak, anlatılmasına aracı olmak.

Totem yapar mısınız? Ya da uğuruna inandığınız ritüelleriniz var mı?
Benim en güzel totemim pozitif düşünmek ve içimden geldiği gibi kararlar vermek.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Evet hatırlıyorum.

Aşk acısı çektiniz mi?
Ufak tefek şeyler oldu tabii.

En son okuduğunu kitap, film nedir?
Engin Gençtan-İnsan Olmak ve Ahlat ağacı

En son izlediğiniz film/gösteri konser tiyatro nedir?
Adamlar grubunun konserine gittim en son.

Bir kız/erkek sevgili de ilk sizi ne çeker?
Kendisiyle barışık olması çok önemli.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
4N1K 6 Temmuz’da Fox’ta başlıyor, bekliyoruz.

 

ATAKAN HOŞGÖREN (ALİ TEKELİOĞLU)

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?
Oyunculuğa 14 yaşımda annemin bir cast ajansına yazdırmasıyla başlamış oldum.

Kısaca karakterinizi anlatır mısınız?
Ali karakterini canlandırıyorum, Ali arkadaşlarına bağlı onları koruyup kollayan bir karakter aynı zamanda grubun tek kız üyesi olan yaprağa 12 senedir aşık ve bunun mücadelesini vermekte.

Genç yaşta ünlü olmak sizce avantaj mı? Yoksa dezavantajları daha mı fazla?
Genç yaşta birçok insan tarafından tanınmış ve seviliyor olmak elbette çok güzel bir duygu.

En büyük hayaliniz ne?
Dünya çapında tanınmış bir dizide veya filmde yer almak.

Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Aldığınız en farklı tepki neydi?
Sokakta çok güzel bir ilgiyle karşılaşıyoruz . Bize hitap edecekleri zaman gerçek adımızla mı karakter adımızla mı şaşırmaları en tatlı tepkilerden diyebilirim.

4n1k İlk AŞK'ın diğer gençlik dizilerinden farkı ne?
4N1K diziden çok önce başlamış bir platform, eserin sahibi Büşra Yılmaz’ın ektiği tohumla, zaman içinde büyüyerek, hayran kitlesinin kendi karakterlerini seçtiği, karakterinin sonralarına kuş isminin konulduğu ama kimi seçilerse seçilsin önceliğin bizim çete dediğimiz 4n1k ailesinin önemli olduğu çok büyük bir topluluğuz. İnşallah dizi ile birlikte daha da büyüyeceğiz.

Setteki ortamınız nasıl?
Oldukça eğlenceli ve samimi.

Set dışında da görüşüyor musunuz?
Evet dışarda da sık sık görüşüyorduk fakat set başladığından itibaren hep beraber olduğumuz için görüşmeye çokta gerek kalmıyor haliyle :)

Rol modeliniz kim?
Tom Hardy ve Jhonny Deep‘i rol model aldığımı söyleyebilirim.

10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Ben çok şükür eden bir insanım. Şu anki olduğum durumun 5 sene önce hayalini bile kuramazdım. Ama eğer dengeleri bozmadan ilersem bir beni gerçekten önemseyen insanlarla çizdiğim bir yol haritam var. Ve bunun için kendimi sürekli olarak her vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah üstüne koyarak devam ederim.

Asla oynamam dediğiniz bir karakter var mı?
Asla oynamam dediğim bir karakter yok. Çünkü her farklı karakterin bana bir şey katacağını düşünüyorum.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Hatırlıyorum. Çünkü aşk anlamında yaşanan bütün ilişkiler özeldir. Her zaman bir şeyler katar. Ve böyle büyürüz.

Aşk acısı çektiniz mi?
Daha henüz Aşk acısı çekebileceğim uzun bir ilişki paylaşımım olmadı.

En son okuduğunu kitap, film nedir?
İlahi komedya. Gerçekten çok özel bir kitap. Hayal gücünün nelere kadir olabileceğini anlatan ama edebi yönüyle birazcık zorlayan bir eser :) En son izlediğim film Legend.

Bir kız /erkek sevgili de ilk sizi ne çeker? Neden etkilenirsiniz?
Aklı ve zekası etkiler. Bence akıl ve zeka ilişkide süreklilik sağlar.

Buradan izleyiciye iletmek istediğiniz mesaj var mı?
Bugüne kadar Türkiye’de yapılmış en kaliteli, eğlenceli ne kadar gençlik dizisi desek de her yaştan insanın kendi bir şey bulacağı çok iyi bir iş geliyor. Bizimle kalın.

4N1K 3. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler 4n1k 4N1K ilk aşk 3. bölüm izle 4 bölüm fragmanı FOX
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.