47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi erkek oyuncu Çağlar Ertuğrul

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülü belli oldu. Kanal D ve teve2 ekranlarında yayınlanan Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülüne Teşkilat dizisi damgasını vurdu.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen muhteşem gecede 40 kategoride 17 milyon oyun kullanıldığı törende kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde bu sene en iyi erkek oyuncu ödülü Teşkilat dizisine gitti. Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul ödülün sahibi oldu.

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi erkek oyuncu Çağlar Ertuğrul

Teşkilat oyuncusu Çağlar Ertuğrul, Nihal Yalçın’la Tamer Karadağlı’ya atıfta bulundu. Cem Davran da “Bu o ödül törenlerinden değil, ne güzel kenarda duruyor” derken, Çağlar Ertuğrul “Ötekileştirilmediğimiz barış dolu Türkiye diliyorum” diye konuştu.

47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi erkek oyuncu Çağlar Ertuğrul ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul Pantene Altın Kelebek Ödülleri teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.