46.50 liralık Toz Şeker ile Ayçiçek Yağlarının fiyatı ŞOK ucuza gidiyor! İşte ŞOK 9 Temmuz fiyat listesi

ŞOK marketlerde hafta sonunda Cumartesi gününde 5 lt Evin Ayçiçek Yağları ile 2 kg Altınküp Toz Şekerde bayram indirimi yaşanıyor. Döviz kurlarındaki düşüşle beraber ŞOK’taki bu indirimler herkesi sevindiriyor. İşte, 9 Temmuz ŞOK fiyat listesi…

ŞOK marketlerde hafta içinde Cumartesi indirimleri herkesin dikkatini çekiyor. Kurban Bayramı öncesinde indirim fırsatlarını müşterilerine sunan BİM’de 5 lt Evin Ayçiçek Yağları ile 2 kg Altınküp Toz Şekerdeki indirimler herkesi şaşırtıyor.

Hafta sonunda ŞOK marketlerde; Range TS5 3032 Toz Torbasız Süpürgeden Parla Beyaz Dekoratif Avizeye, Alpina Aspiratörden Katlanır Yastığa, Rubenis Ayaklı Vantilatörden Rookie Çocuk Bisikletine kadar pek çok üründe indirim fırsatları yer alıyor.

ŞOK’ta Cumartesi gününde; 5 lt Evin Ayçiçek Yağları 155 TL ve 5 kg Toz Şekerde 109 TL’den reyonlarda satışa çıkıyor.

ŞOK Sıvı Yağ Fiyatları 9 Temmuz

• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 155 TL
• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 69 TL
• 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 34.50 TL

ŞOK Toz Şeker Fiyatları 9 Temmuz

• 2 kg Altınküp Toz Şeker 46.50 TL
• 5 kg Altınküp Toz Şeker 109 TL

46.50 liralık Toz Şeker ile Ayçiçek Yağlarının fiyatı ŞOK ucuza gidiyor! İşte ŞOK 9 Temmuz fiyat listesi ile ilgili etiketler şok şok aktüel ürünler ŞOK indirimleri ŞOK fiyat listesi şok sıvı yağ şok ayçiçek yağı şok toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.