46 yaşındaki Pınar Altuğ kırmızı mayosuyla amuda kalktı!

Çocuklar Duymasın dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, ailesiyle birlikte tatil yapıyor. 46 yaşındaki Altuğ, kırmızı mayosuyla amuda kalktığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Güzel oyuncu Pınar Altuğ sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerden biri. Pınar Altuğ'un yaptığı paylaşımlar her zaman takipçileri tarafından büyük beğeni alıyor.

AMUDA KALKTI

Her yaptığı olay olan güzel oyuncu Pınar Altuğ şimdilerde Ege'de denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor. Son olarak siyah mayosu ile paylaşımda bulunan 46 yaşındaki Pınar Altuğ güzelliğiyle yine tam not aldı.

Altuğ daha sonra ise renkli mayosuyla amuda kalktı.

46 yaşındaki Pınar Altuğ kırmızı mayosuyla amuda kalktı!

Altuğ paylaşımında "Bazen bakış açını değiştirmek iyidir. Nereden biliyorsun hayatın altının üstündün daha iyi olmayacağını" dedi. Deniz Akkaya, Gamze Erçel ve Emine Ün gibi ünlü isimler bu paylaşıma yorum yapmayı ihmal etmedi.

Pınar Altuğ, mayolu pozlarını sosyal medya hesabında paylaştıktan sonra fit haliyle de fazlaca konuşuldu.

46 yaşındaki Pınar Altuğ kırmızı mayosuyla amuda kalktı! ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Yağmur Atacan tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.