45 suç kaydı olan Samet'in son hedefi ABD'li aile oldu

Dolmabahçe Sarayı gezisi sonrası ABD'li aileyi gasp etmeye çalışan 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler arasında 18 yaşını geçmiş tek kişi olan Samet T.'nin 45 suçtan kaydının olduğu belirlendi. Olay anı ise MOBESE kamerasına anbean yansıdı.

Olay, 16 Eylül tarihinde Gümüşsuyu Parkı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rus asıllı Amerikalı aile rehberleri ile birlikte Dolmabahçe Saray'ından çıkarak yolun karşısında bulunan kiraladıkları özel minibüse binmek istedikleri sırada arkadan gelen iki kişi ailenin çanta ve cüzdanlarını çalmak için harekete geçti.

O anları fark eden turist rehberi ve çevredekiler olaya müdahale etti. Müdahale sırasında şüpheliler, beyaz renkli otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

45 suç kaydı olan Samet'in son hedefi ABD'li aile oldu

Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, bölge ve civardaki kameraları incelemeye aldı.

45 suç kaydı olan Samet'in son hedefi ABD'li aile oldu - Resim : 2

Ekipler, olaya karışan otomobili ve plakasını tespit etti. Plaka sorgulamasında plaka üzerine kayıt bulamayan ekipler, plaka üzerine detaylı inceleme başlatarak plakanın harf ve numaraları ile oynandığını belirledi. Plaka çalışmasının ardından şüphelilerin Şişli'de bir adreste kaldığını belirleyen ekipler, ikisi yaşı küçük olmak üzere üç şüpheliyi yakaladı.

45 suç kaydı olan Samet'in son hedefi ABD'li aile oldu - Resim : 3

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Samet T. 'nin 45 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaşı küçük İ.G.Ö. ve T.E.Ö.' nün ailelerine teslim edildiği belirtildi.

DHA

45 suç kaydı olan Samet'in son hedefi ABD'li aile oldu ile ilgili etiketler ABD İstanbul Turist Gasp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.