45 kilo veren Adele'den bikinili fotoğraf!

45 kilo veren ve her fotoğrafında daha da zayıfladığı görülen ünlü şarkıcı Adele, ilk kez bikinili fotoğrafını paylaştı.

Yaptığı diyet ve spor sayesinde 45 kilo verdiği öğrenilen ünlü şarkıcı Adele, he yeni fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. 32 yaşındaki İngiliz şarkıcı, bu defa bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

SANAL KARNAVALA BİKİNİLİ DESTEK

Ünlü şarkıcı, Londra’nın meşhur Notting Hill Karnavalı için Jamaika bayrağı desenli bir bikini üstü tercih etmişti. Adele, “Notting Hill Karnavalı nasıl da mutlu olurdu sevgili Londra’m” notunu yazdı.

Notting Hill Karnavalı, bu yıl salgın nedeniyle sanal ortamda yapıldı. İngiltere'nin başkentinde her yıl düzenlenen Avrupa'nın en büyük sokak etkinliği sayılan Notting Hill Karnavalı, dans, müzik ve renkli kostümlere sahne oluyordu. 1966 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen karnaval, Notting Hill, Ladbrook Grove ve Westbrone Park semtlerinde kutlanıyordu. Karayip Adaları’nın enerjik atmosferini Londra’ya yansıtan karnavalda, sadece dans gösterileri ve canlı müzik performanslarıyla değil Karayip Mutfağı’nın leziz tatları da sokaklarda yer alıyordu.

45 kilo veren Adele'den bikinili fotoğraf!

BOŞANDIKTAN SONRA DEĞİŞİM BAŞLADI

Adele’in değişimi, yedi yaşındaki oğlu Angelo’nun babası Simon Konecki’den boşanması sonrası başladı. 2011’de flört etmeye başlayan ve 2015’te evlenen çift geçen yıl nisan ayında ayrıldıklarını duyurmuştu. Adele, eylül ayında boşanmak üzere mahkemeye başvurmuştu.

45 kilo veren Adele'den bikinili fotoğraf! - Resim : 2

45 kilo veren Adele'den bikinili fotoğraf! ile ilgili etiketler Londra kilo verme adele
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.