45 bin TL'lik krem önerisi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Yasemin Özilhan sessizliğini bozdu

Doktorlar dizisinde canlandırdığı doktor Ela karakteriyle hafızalara kazınan ve 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bıraka Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabından önerdiği kremin fiyatıyla magazin gündemine oturdu. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından 45 bin TL'lik bakım kremi paylaşan Özilhan kendisine gelen eleştirilerin ardından açıklamada bulundu.

Uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren 37 yaşındaki iki çocuk annesi Yasemin Özilhan, Instagram'daki son paylaşımıyla gündeme geldi. Takipçilerine dünyaca ünlü bir kozmetik markasının 45 bin TL'lik bakım kremini öneren Yasemin Özilhan, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Gelen eleştirilerin ardından sessizliğini bozan Özilhan, 2. Sayfa programına açıklamada bulundu.


45 bin TL'lik krem önerisiyle eleştirilen Yasemin Özilhan sessizliğini bozdu

 ''SAYENİZDE 45 BİN LİRAYA KREM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM''

Hakkındaki iddianın ardından tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucularına mesaj atan Yasemin Özilhan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Ben de sayenizde 45 bin liraya krem olduğunu öğrendim. Aynı marka olabilir ama çeşitleri farklı. 45 bin liralık kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım. Bugüne kadar hakkımda çıkan yalan haberlerin hiçbirini düzeltme ihtiyacı hissetmedim.Ancak ekonomik olarak bulunduğumuz bu süreçte hakkımda bu şekilde yanlış haber yapılıp insanlara hedef gösterilmem beni son derece rahatsız etti. Bu yüzden açıklama yapma gereği duydum."

 

 

45 bin TL'lik krem önerisi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Yasemin Özilhan sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan Sosyal Medya Instagram 2. Sayfa krem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.