44 gün sonra cenazesi bulunan şehidin eşinden duygusal mesaj!

Jandarma Arama Kurtarma, (JAK) Munzur Çayı’ndaki tatbikatta, botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan ve 44 gün sonra cenazesi bulunan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş’in acısını yaşıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MUNZUR’DAKİ 17 MARTA’TA TATBİKATTA KAYBOLMUŞTU!
JAK’ın güvenilir,korkusuz ve çalışkan askerlerinden biri olduğu öğrenilen uzman çavuş Yılmaz Güneş, 17 Mart günü Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı’ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

GÜNLERDEN BERİ HER YERDE ARANIYORDU!
Yılmaz Güneş’in suda kaybolmasından sonra,başta Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yanı sıra, Ankara, İstanbul ve Antalya’dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK),Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ekipleri ile Ankara ve Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler günlerce aramalar yaptılar.

Ümitlerin tükenmeye başladığı 44.günde Uzuçayır Baraj Gölü’nün Atatürk Mahallesi’ndeki Öğretmenevi mevkisinde bir erkek cesedine rastlandı. Ekipler, cesedi sudan çıkartarak Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan kimlik tespitinde cenazenin kayıp Uzman Çavuş Yılmaz Güneş’e ait olduğu belirlendi.

44 gün sonra cenazesi bulunan şehidin eşinden duygusal mesaj!

UZMAN ÇAVUŞ YILMAZ GÜNEŞ 15 TEMMUZ'DA GAZİ OLMUŞTU!
Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, Ankara'da FETÖ'cü askerler ile çatışarak yaralandığı ortaya çıktı. Kayıp Güneş'in eşi Gülnur Ortakçı Güneş, eşiyle birlikte katıldıkları 30 Ağustos resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşmıştı.

44 gün sonra cenazesi bulunan şehidin eşinden duygusal mesaj! - Resim : 2

ŞEHİT JAK’ÇI GÜNEŞ’İN EŞİNDEN ANLAMLI MESAJ!
15 Temmuz’da gazi olan ve 17 Mart’ta da Munzur’da şehit olan uzman çavuş Yılmaz Güneş’in eşi Gülnur Ortakçı Güneş, eşinin bulunması için sosyal medya hesabından,her gün paylaşımlar yapmıştı. Talihsiz eş Güneş, tam 44 gün sonra eşinin cenazesinin bulunmasının ardından aramalara katılanlara duygusal bir mesaj yazarak teşekkür etti.
Güneş mesajında ''44 gün boyunca canla başla çalışan tüm silah arkadaşları başta olmak üzere, emniyet personelinden, Tunceli valiliğinden, AFAD çalışanlarından, kendi isteğiyle çalışmalara katılan tüm gönüllü vatandaşlardan Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

44 gün sonra cenazesi bulunan şehidin eşinden duygusal mesaj! - Resim : 3

ŞEHİT JAK’ÇI GÜNEŞ’İN CENAZESİ ANKARA’DAN KALDIRILACAK!
Genç yaşta eşini kaybeden gözü yaşlı Gülnur Ortakçı Güneş, şehit uzman çavuş Yılmaz Güneş’in cenazesinin 29 Nisan Perşembe günü kaldırılacağını yine sosyal medya hesabından böyle duyurdu;

“Can eşim #YılmazGüneş yarın ikindi namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ankara Cebeci Şehitliğine defnedilecektir.”

44 gün sonra cenazesi bulunan şehidin eşinden duygusal mesaj! ile ilgili etiketler Şehit jak Yılmaz Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.