43 bin liralık hırsızlık kamerada

Adana’da ev almak için döviz bürosunda 6 bin dolar bozduran şahsı takip ederek önce otomobilin lastiğini kesen sonra da lastikçi önüne yanaşan aracın torpidosundaki parayı çalıp kaçan iki zanlı, polis tarafından yakalandı.

Adana'da meydana gelen olayda, Ercan Söğüt, otomobili ile döviz bürosuna geldi. Bu arada döviz bürosu önünde bekleyen iki zanlı, Söğüt’ün bozduracağı parayı çalmak için otomobilinin lastiğini bıçak ile kesti. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.

43 bin liralık hırsızlık kamerada

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Bir süre sonra parasının çalındığını fark eden Söğüt durumu polise bildirdi. Tamirciye gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı.

43 bin liralık hırsızlık kamerada - Resim : 2

ZANLILAR YAKALANDI

Polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin benzer suçlardan kaydı olduğu öğrenilen Hüseyin T. ile Özer O. olduğunu tespit etti. Polis, Hüseyin T.’nin aracın lastiğini patlattığı, Özer O.’nun ise torpido gözünden parayı aldığını belirledi. Şüphelilerin saklandıkları adresleri belirleyen polis, düzenlediği baskında Hüseyin T. ile Özer O.’yu yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin T. ile Özer O., çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

43 bin liralık hırsızlık kamerada ile ilgili etiketler Adana döviz adanada hırsızlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.