415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Selcen Hadimli, internetten tanıştığı “Ümit” adındaki kişi tarafından evlenme vaadiyle 415 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Hadimli, “Ümit” adındaki kişinin evli olduğunu da ortağından öğrendiğini söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınına katılan 3 çocuk annesi  Selcen Hadimli 41 yaşında internetten tanıştığı Ümit adındaki kişi tarafından evlenme vaadiyle 415 bin dolandırıldığını söyledi.

415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi

"HER ŞEYİ BENİM İÇİN YAPTIĞINI SÖYLEDİ"

Hadimli, "Ümit" adındaki kişiden ilk tanıştığı dönemde çok güzel sözler duyduğunu ve kandığını belirterek, “Bana iş kuracağımızı söyledi. Bende anlamak istedim. Beni Bodrum’a getirdi. Ev tuttuğunu eşyalar aldığını ve her şeyi benim için yaptığını söyledi. Her şeye inandıktan sonra devam etti. Zamanla bunun değiştiğini fark ettim. Bana göndereceği parayı göndermedi. İlk başta 200 bin lira kredi çektim. 'Araba alıp senin üzerine yapacağım' dedi. Arabayı rent a car olarak kullanacağız dedi.  Krediyi ödemedi. Ödemeyince ben mecburen evimi satmak zorunda kaldım. Evi satıp kredinin bir kısmını ödedim.“ dedi.

Bu sırada programa telefonla bağlanan Nuriye Ateş de Ümit adındaki kişinin ortağı tarafından ailece trilyonlarca lira dolandırıldığını söyledi.

415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi - Resim : 2

PARALARI BAŞKA KADINLARLA YEDİ

Hadimli, ilk olarak birikimi olan 40 bin lirayı verdiğini ancak iş kurmak için yeterli olmayacağı yanıtını alınca 3 ayrı bankadan 160 bin lira kredi çektiğini belirterek, “Paraları alarak Bodrum’a gittim. Çekilen kredinin 80 bin lirasını ödedim. Sonra 400 bin liralık evini acilen 295 bin liraya sattım ve gönderdim. Yat malzemeleri işi yapacağını söyledi. ‘Şirket kuruyoruz seni ortak yapacağız’ dedi. ‘Kendi üzerime yapmayacağım senin üzerine yapacağım’ dedi. Sonra pandami dönemi girdi. Görüşemedik bu arada bu paralara başka şekilde kullanarak bitirdi. Başka kadınlarla yedi. Halen Bodrum’da yemeye devam ediyor.” dedi.

415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi - Resim : 3

"ORTAĞINDAN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

Ümit adındaki kişinin ortağının kendinisine her şeyi anlattığını dolandırılacağını söyleyen Hadimli, “ Daha önce de böyle şeyler yapmış kendisi. Evli olduğunu ortağından öğrendim. Gidip konuşmak istedim. Evine gittim. Kapıdan beni içeri almak istemedi. Bekledim orada beni kapıda darp etti. Evde başka bir kadınla beraberdi. Benim gönderdiğim parayla yapılan evde başka bir kadınla beraberdi. O yüzden ev almak istemedi beni oradan uzaklaştırmak istedi. Kadını gördüm. Oradaki insanlarla esnafla konuştum, böyle bir insana olduğunu öğrendim.” dedi.

415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi - Resim : 4

"ÖDEMEYECEĞİM DEMİYORUM"

Canlı yayına bağlanan Ümit beyş Hadimli’nin söylediklerinin çoğunun yalan olduğunu belirterek, “Evlilik konusu daha önce hiç geçmedi. Daha sonra öğrendi. Borç aldığımı inkar etmiyorum. Arkadaşımdı ondan istedim. Benim kimseyi dolandırdığım yok. Benden hiç bir şey yokken uzaklaştırma alana kadar her şeyini ödüyordum. Kredilerini de ödüyordum. Dekontlarıyla vardır. Hangisi aksamış. 3 hafta önce uzaklaştırma aldıktan sonra ben herseye kestim. Yine söylüyorum ödemeyeceğim demiyorum. Selcen hanıma 415-420 bin lira borcum var.  Ben suanda her yerde rezil olmuş durumdayım. İş yapamayacak duruma geliyorum. Ben  zaten borcumu ödeyeyeceğim. Ödeme garantim sözüm olacak.” ifadelerini kullandı.

415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi - Resim : 5

Canlı yayına katılan Ümit adındaki kişi avukat Rahmi Özkan’a yarın noterden borçlanma taahhütname imzalayacağını sözünü verdi. 

 

 

415 bin lira kaptırdı! Evli olduğunu ortağından öğrendi ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Dolandırıcı Müge Anlı Selcen Hadimli dolandırıcılık evlilik vaadi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.