41. Gün filminin konusu nedir? Gerçek mi? Oyuncuları kimlerdir?

Dün akşam Show TV ekranlarında yayınlanan 41. Gün filmi bir daha izlemek isteyenler ve henüz izlememiş olanlar için merak konusu oldu. Birçok kişi filmin konusu gerçek mi sorusunu araştırmaya devam ediyor. Peki, 41. Gün filminin konusu nedir? Gerçek mi? Oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Show TV ekranlarında dün akşam yayınlanan dikkat çekici konusu ile izleyici ekranlara kitleyen 41. Gün filmi birçok kişi tarafından merak konusu olmaya başladı. Dizinin gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlandığına dair söylentiler çoğu kişiyi merakla arama motorlarından araştırma yapmaya yöneltti. Peki, 41. Gün filminin konusu nedir? Gerçek mi? Oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

41. Gün filminin konusu nedir? Gerçek mi? Oyuncuları kimlerdir?

41. GÜN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları sırasında en büyük kasırga felaketlerinden birini yaşarlar. Kasırganın ardından kendine gelen Tami (Shailene Woodley), Richard'ın (Sam Claflin) ağır yaralandığını ve teknelerinin harabeye döndüğünü görür. Tami, kurtarılmak için hiçbir umudu olmadan, kendisini ve hayatı boyunca aşık olduğu tek adamı kurtarmak için gereken gücü ve kararlılığı kendinde bulmak zorundadır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

41 Gün filmi oyuncu kadrosunda Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Grace Palmer, Tami Ashcraft, Kael Damlamian ve Luna Campbell yer alıyor.

 

41. Gün filminin konusu nedir? Gerçek mi? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Show TV film 2019 film izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.