40 yaş üstü tüm öğretmenlere aşı müjdesi

Türkiye'deki koronavirüs aşı programı son hızla devam ederken, öğretmenlere yönelik aşılama kapsamının genişletildiği duyuruldu. 40 yaş üstü tüm branşlardaki öğretmenlere aşı randevusu açıldı.

Türkiye'de ilkokul öğretmenlerinden sonra aşılanma sırası 40 yaş üzeri tüm branş öğretmenlerine geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlere yönelik öncelikli aşılamanın 40 yaş üzerindeki tüm branş öğretmenlerini kapsayacak şekilde genişletildiğini bildirdi. Öncelikli aşı kapsamına ayrıca okul çalışanları da dahil edildi.

HEMEN RANDEVU ALABİLECEKLER

Bakan Selçuk şunları söyledi: "Meslektaşlarımız için öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması sürüyor. Bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı. Şu ana kadar 752 bin 600 mesai arkadaşımız için aşı olma imkânı sağlandı. Randevularınızı e-Nabız'dan alabilirsiniz. Sağlıkla..."

 

 


AŞI KAMPANYASINDA YENİ AŞAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medyadan eğitimcileri sevindiren haber hakkında açıklama yaptı. Bakan koca, "Bugün aşı kampanyasında yeni bir aşamaya geçiyoruz. Yaş sınırlaması olmaksızın tüm ilköğretim öğretmenlerimizi aşı programına almıştık. Şimdi ise 40 yaş üzerindeki tüm branş öğretmenlerimizi aşılamaya başlıyoruz."

 

40 yaş üstü tüm öğretmenlere aşı müjdesi ile ilgili etiketler Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı aşı öğretmenler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.