40 metrelik lüks yat icradan satılık!

İcradan çok sayıda konut, taşıt ve eşyayı çok daha uygun fiyatla almak mümkün. O listeye bugünlerde ultra lüks bir yat da dahil oldu. 40 metre uzunluğunda ve Türkçe karşılığı 'Kuruluş' olan İngiliz Virjin Adaları bandıralı Enterprice C adındaki yelkenli 1 milyon 743 bin liradan satışa sunuldu. Lüks yat bu fiyatı ile Ferrari ve Lamborghini gibi lüks otomobillerin yanında ucuz kaldı.

İngiliz Virjin Adaları bandrollü Enterprice C adındaki motorlu yelkenli tekne Tuzla tersaneler bölgesinde tutuluyor. Muammen satış bedeli ise 1.743.400 TL olacak.

1987 yılında yapımı tamamlanarak mavi sulara inen yelkenli tekne 40 metre boyu 9 metre genişliği ve yaklaşık 5 metre derinliği ile de dikkat çekiyor.

40 metrelik lüks yat icradan satılık!

27 mayıs günü İstanbul Tuzla tershaneler bölgesinde satışa çıkacak olan Enterprise C isimli yelkenli tekne içerisinde bulunan locaları ile de yat olarak kullanılabilme imkanı bulunuyor.

40 metrelik lüks yat icradan satılık! - Resim : 2

FERRARİ VE LAMBORGHİNİ'DEN DAHA UCUZ

Ultra Lüks özelliklere sahip yatın fiyatı Ferrari ve Lamborghini gibi lüks otomobillerin birçok modelinden yarı yarıya ucuz.

İşte ikinci el fiyatı bile el yakan birer Ferrari ve Lamborghini satışına ilişkin ilan... 

40 metrelik lüks yat icradan satılık! - Resim : 3

40 metrelik lüks yat icradan satılık! - Resim : 4

 

40 metrelik lüks yat icradan satılık! ile ilgili etiketler Tuzla Ferrari Lamborghini
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.