40 günlük eşinden boşanma kararı almıştı! Merve Boluğur ekranlara geri dönüyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise sürpriz bir şekilde evliliğini bitirme kararı aldığını duyuran Boluğur, ekranlara geri döneceğini açıkladı.

Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile dünyaevine girmişti.

23 KASIM'DA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Eşiyle yaşadığı sorunlarından ardından ailesinin evine geri dönen Boluğur, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Aydın ve Boluğur 23 Kasım'da boşanmak için hakim karşısına çıkacak.

Evliliğini bitirme kararı aldığını açıklayan güzel oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

40 günlük eşinden boşanma kararı almıştı! Merve Boluğur ekranlara geri dönüyor!

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR: SENARYO OKUYORUM 

Tek başına alışverişe çıkan Boluğur, neşeli halleriyle dikkat çekti. Siyah ağırlıklı tarzıyla da dikkat çeken güzel oyuncu, yakın zamanda tekrar ekranlara dönebileceği müjdesini verdi. Çarşamba günü boşanma davası olduğunu söyleyen Merve Boluğur, tüm bu yoğunluğun arasında bir taraftan da gelen senaryoları okuduğunu söyledi.

40 günlük eşinden boşanma kararı almıştı! Merve Boluğur ekranlara geri dönüyor! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.