4 yıllık evlilik bitti! Pelin Batu ile Macit Bitargil tek celsede boşandı

2018 yılında hayatını birleştiren Oyuncu ve yazar Pelin Batu ve kalp damar cerrahı Macit Bitargil’in 4 yıllık evliliği tek celsede bitti. Çift bugün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davayla boşandı. Çiftin çocuklarının velayeti ortak olarak kaldı. İşte Macit Bitargil'in ödeyeceği nafaka ücreti...

Eski Roma Büyükelçisi merhum diplomat İnal Batu'nun kızı ve oyuncu Pelin Batu ile doktor Macit Bitargil 2018 yılında Roma'daki Türkiye Büyükelçiliği'nde hayatını birleştirmişti. Bu evlilikten bir çocuğu olan çift geçtiğimiz aylarda boşanma davası açmıştı. Pelin Batu ve doktor Macit Bitargil bugün anlaşmalı olarak boşandı. İşte boşanmanın detayları...

İddiaya göre Macit Bitargil, evliliğin başından itibaren eşine psikolojik şiddet uyguluyordu. Pelin Batu'ya karşı fiziksel şiddet tehdidinde bulunan Bitargil, sürekli telefonla mesaj atma, eşinin evini basma gibi eylemlerde bulundu.

 ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Pelin Batu, evlilik birliğinin kendisine yüklediği görevi ihmal eden Macit Bitargil'in psikolojik baskısı ve fiziksel şiddet gösterme yönündeki ciddi tehditleri nedeniyle boşanmak amacıyla dava açma aşamasına girdi. Pelin Batu ve boşanma aşamasındaki eşi Macit Bitargil arasında anlaşma sağlandı.

 4 yıllık evlilik bitti! Pelin Batu ile Macit Bitargil tek celsede boşandı

2 BİN LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşamaya taraflar katıldı. Anlaşmalı boşanan çiftin çocuklarının velayeti ortak olarak kaldı. Bitargil çocuğu için 2 bin lira nafaka ödeyecek. Taraflar birbirinden tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

BOŞANMA SONRASI AÇIKLAMA

Boşanmanın ardından ikili açıklamada bulundu.

Batu, "Biz altı yıldır birlikteyiz. Anlaşmazlıklar oldu ama medyada olduğundan abartılı şeyler yer aldı. Şiddet hiç olmadı. Anlaşamıyorduk pek çok çift gibi. Çocuğumuz için daha iyi olacağını düşündük. Basında yazılanlar Macit'i çok rencide etti" dedi.

Doktor Macit Bitargil ise "Gerçekten basında yer alan haberlerden ben ve ailem çok rahatsız olduk. Ben 25 yıldır şiddet görenleri, bıçakmış insanları tedavi etmeye adamış bir doktorum. Bu ithamlarla karşılaşmak bizi çok üzdü. Dost olarak ayrılıyoruz. Çocuğumuz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." açıklamasında bulundu.

 

 

4 yıllık evlilik bitti! Pelin Batu ile Macit Bitargil tek celsede boşandı ile ilgili etiketler boşanma pelin batu macit bitargil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.