4 yıllık Afra Saraçoğlu – Mert Yazıcıoğlu aşkı bitti! Ayrılık sebebi yoksa erkek tarafı mı?

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu 4 yıldır birlikteydi. İkilinin 4 yıllık biten ilişkisinin nedenine yönelik ortaya atılan iddialar ise kafaları karıştırıyor!

4 yıllık birlikteliklerine son veren Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu cephesinde yeni iddialar herkesi şaşkına çevirdi. İkilinin aldığı ayrılık kararında Yalıçapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu arasında yaşanan yakınlaşma olduğu ileri sürülüyordu. Yılın son günlerinde ortaya atılan bomba ise gerçeğin çok daha farklı olduğu iddia ediyor!

İddialara göre ilişkinin bitme nedeni Hafsanur Sancaktepe ile aşk yaşadığı iddia edilen Mert Yazıcıoğlu! Saraçoğlu ile birlikte çekildikleri fotoğrafları apar topar silmeye başlayan Yazıcıoğlu’nun bu hareketi ise iddiaların ispatı olarak gösterildi.

EVİ TERK ETTİĞİ İDDA EDİLMİŞTİ!

Tarafların 2018 yılında başlayan ve mutlu bir şekilde devam eden aşkları yeni yıla girmeden noktalandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen ve ayrılık nedeni olarak çeşitli senaryoların ortaya atıldığı bu süreçte ilk iddialar, ayrılığın nedeni olarak Afra Saraçoğlu’nu gösteriyordu.

İddialara göre Saraçoğlu, Yalıçapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile yakınlaştı ve bu yakınlaşma sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun tepkisini çekti. Demir ile Saraçoğlu arasındaki samimi görüntülerden rahatsız olan Yazıcıoğlu, Saraçoğlu ile birlikte yaşadıkları evi terk ederek ilişkiye nokta koydu. Bu iddialar ise aralarında yakınlaşma başlayan Yazıcıoğlu – Sanacktepe sonrası değişti. 4 yıllık ilişkide ayrılık sebebi yoksa Hafsanur Sancaktepe mi?

AYRILIĞIN NEDENİ SETTE BAŞLAYAN AŞK MI?

4 yıllık Afra Saraçoğlu – Mert Yazıcıoğlu aşkı bitti! Ayrılık sebebi yoksa erkek tarafı mı?

Ortaya atılan son iddiaya göre 2018’de başlayan birlikteliğin nedeni, Deniz Can Aktaş ile olan ilişkisini kısa süre önce sonlandıran Hafsanur Sancaktutan olduğu yönünde. Sancaktutan, Darmaduman dizisindeki rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile ayrılık sonrası yakınlaştı ve bu yakınlaşma aşka dönüştü. Yazıcıoğlu ise bu aşk sonrası Saraçoğlu ile olan 4 yıllık birlikteliğine son verdi.

YAZICIOĞLU FOTOĞRAFLARI SİLMEYE BAŞLADI

Mert Yazıcıoğlu ayrılık sonrası geçmişi temizlemeye çoktan başladı. Ayrılığın hemen arkasından Afra Saraçoğlu ile olan fotoğraflarını Instagram’dan silmeye başlayan Yazıcıoğlu, ayrılık sonrası ilk hamleyi yapan taraf oldu.

4 yıllık Afra Saraçoğlu – Mert Yazıcıoğlu aşkı bitti! Ayrılık sebebi yoksa erkek tarafı mı? ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.