4 yeni hat seferlere başladı!

Sarıyer-Eminönü, Beykoz-Üsküdar, Bostancı-Karaköy ve Ortaköy-Üsküdar hatlarında seferlere başlandı

Şehir Hatları'nda yaz tarifesine geçilirken, 4 yeni hat seferlere başlandı.

Dentur Avrasya'dan yapılan açıklamaya göre, Şehir Hatları'nda yaz tarifesi kapsamında bazı hatlarda sefer artışına gitti. Ayrıca, Avrupa ve Anadolu yakalarına paralel, Sarıyer- Eminönü, Beykoz-Üsküdar, Bostancı-Karaköy ve tarifeli hale getirilen Ortaköy-Üsküdar olmak üzere 4 yeni hatta seferler başladı.

Beykoz-Üsküdar hattında Anadolu Kavağı'ndan hareket ederek başlayan sefer, Beykoz-Paşabahçe-Anadolu Hisarı-Çengelköy-Beylerbeyi'nin ardından Üsküdar'da son bulacak.

Sarıyer-Eminönü hattında da vapurlar Rumeli Kavağı'ndan sefere başlayıp, Sarıyer-İstinye-Arnavutköy-Beşiktaş'tan geçerek Eminönü'ye ulaşacak.

Kara trafiğini azaltmak, denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için seferlere başlanan yeni hatların, zaman içerisinde yaygınlaşarak kullanımının arttırılması amaçlanıyor.

4 yeni hat seferlere başladı! ile ilgili etiketler Şehir Hatları yeni hat yaz tarifesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.