4 yaşındaki çocuğun üzerinden cip geçti: Yara almadan kurtuldu! Mucize anlar saniye saniye kamerada!

Sancaktepe'de arkadaşları ile sokak başında oynayan 4 yaşındaki çocuk felaketi yaşadı. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğun üzerinden cip geçti. Şans eseri yara almadan kurtulan 4 yaşındaki çocuğun korku dolu anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, önceki gün Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi.

CİPİN ALTINDA KALDI

Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki Halil Fener, sokak başında oyun oynayan arkadaşlarının yanına gitmeye çalıştığı sırada yavaş gelen bir cipin çarpmasıyla yere düştü. Araç şoförünün fark etmemesiyle 4 yaşındaki Halil Fener’in üstünden cip geçince de küçük çocuk, cipin altında kaldı.

YARA ALMADAN KURTULDU

Küçük çocuk üzerinden geçen cipin altından yara almadan kurtuldu. O sırada ayağa kalkıp arkadaşlarının yanına ağlayarak giden çocuğu fark eden sürücü, panikleyerek küçük çocuğu kucaklayıp hastaneye götürdü. Yapılan tetkikler sonrası ölümün teğet geçtiği çocuğun herhangi bir hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

4 yaşındaki çocuğun üzerinden cip geçti: Yara almadan kurtuldu! Mucize anlar saniye saniye kamerada!

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Cipin üzerinden geçtiği 4 yaşındaki Halil Fener’in, şans eseri kurtuluşu güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, küçük çocuğun arkadaşlarının yanına gittiği esnada çipin çarpmasıyla çipin üstünden geçtiği, çocuğun ise yara almadan ayağa kalkıp arkadaşlarının yanına ağlayarak gittiği, çarpan kişinin de panikleyerek çocuğu kucaklayıp hastaneye götürdüğü görülüyor.

4 yaşındaki çocuğun üzerinden cip geçti: Yara almadan kurtuldu! Mucize anlar saniye saniye kamerada! - Resim : 2

“KARŞIDAN KARŞIYA GEÇTİĞİ SIRADA ARABA ÜZERİNDEN GEÇTİ”

Cip altında kalan çocuğun dedesi Mehmet Fener, “Çocuk kapıda arkadaşlarıyla oynuyorken karşıdan karşıya geçtiği sırada araba üzerinden geçti. Torunum boşlukta kaldı. Bir şey olmadı çok şükür. Araba hızlı değildi, yavaş gidiyordu. Çok şükür ki hem çocuğumuza hem de çarpan kişiye bir şey olmadı. Allah’u Teala kötü kazalar vermesin” dedi.

 

“ÇOK ŞÜKÜR ÇOCUĞA BİR ŞEY OLMADI”

Amca Hüseyin Fener ise “Çocuk orada oynarken araç geliyor. Tabii çocuk farkında değil, bir anda karşıdan karşıya diğer çocukların yanına geçmeye çalışırken araç çarpıyor. Çok şükür çocuğa bir şey olmadı. Durumu iyi, görüntülerde de zaten kamera kayıtları da var. Çarpan arkadaş da inip çocuğu alıp hastaneye götürdüler. Her hangi bir şeyi yoktu.” ifadelerini kullandı.

4 yaşındaki çocuğun üzerinden cip geçti: Yara almadan kurtuldu! Mucize anlar saniye saniye kamerada! ile ilgili etiketler Sancaktepe İstanbul Çocuk çip

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.