4 Temmuz Pazar AVM'ler açık mı? Hafta sonu AVM'ler saat kaça kadar açık?

1 Temmuz tarihinden sonra yeni bir normalleşme dönemine girilmesinin ardından 4 Temmuz 2021 Pazar AVM'ler açık mı sorusu gündeme geldi. Vatandaşlar ayrıca yeni düzenlemeler ile birlikte AVM'lerin hafta sonunda saat kaçta açılıp kapanmadığını da merak etmekte. Peki, AVM'ler Pazar saat kaça kadar açık?

İçişleri Bakanlığı’nda yayınlanan 1 Temmuz normalleşme genelgesi sonrasında hafta sonlarında AVM’lere gitmek isteyen vatandaşlar çalışma saatlerini ve AVM’lerin Cumartesi ve Pazar günleri açık olup olmadıklarını sorgulamaya başladı.

Koronavirüs salgınından vaka sayılarının düşmesi ile beraber 1 Temmuz tarihinden sonra yasakların kaldırılması ise AVM’ler yeniden gündeme geldi.

4 TEMMUZ PAZAR AVM AÇIK MI?

1 Temmuz sonrasında yayınlanan yeni genelge sonrasında sokağa çıkma yasakları tamamen kaldırılırken tüm iş yerlerinin ruhsatlarındaki saatlere uygun olarak çalışabileceği kamuoyu ile paylaşılmıştı.

4 Temmuz Pazar AVM'ler açık mı? Hafta sonu AVM'ler saat kaça kadar açık?

Bununla beraber 1 Temmuz sonrasında AVM çalışma saatleri eskisi gibi rutin çalışma şekline geri dönecek. Yani AVM’ler saat 10.00’da açılacak ve 22.00’da kapanacak.

HAFTA SONU AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

Daha önce kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında ise; 1 Haziran 2021 Salı günü saat 05.00’ten itibaren Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00 ve 05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’te sonlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı söylenmişti. Haziran ayının bitişi ve Temmuz başıyla beraber AVM'lerde Pazar günü yasağı da kalkmış oldu.

Pazar günü AVM’ler saat 10.00’da açılacak ve 22.00’da kapacak.

4 Temmuz Pazar AVM'ler açık mı? Hafta sonu AVM'ler saat kaça kadar açık? ile ilgili etiketler AVM İçişleri Bakanlığı yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.