4 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım'ı kazanan kim oldu?

4 Şubat akşamı TV8'de yeni bölümü yayınlanan Survivor 2021'de ödül oyunu heyecanı vardı. Ünlüler ve Gönüllüler takımını karşı karşıya getiren ve büyük mücadeleye sahne olan ödül oyununu kazanan taraf belli oldu. Anlat Bakalım oyununun da oynandığı bu akşam kazanan taraflarda durum ne?

Survivor ödül oyunu heyecanı bu akşam da devam etti. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'de Anlat Bakalım oyunu da oynandı. Kazananın belli olduğu Survivor 4 Şubat detayları haberimizde.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Zorlu parkura çıkan yarışmacılar enfes pizza için yarışıyor. Eleme heyecanının ardından iki takım da sonraki oyunlara yemek yemiş olarak çıkmanın hayalini kuruyor. 10'a 8 skor ile İsmail Balaban'ın atışıyla ödül ünlüler takımının oldu.

Survivor 4 Şubat ödül oyununu hangi takım kazandı Survivor 2021 anlat bakalım oyununu kim kazandı

SURVİVOR 2021 ÖDÜLÜ NE OLDU?

Perşembe akşamı ödül oyunu için ünlüler ve gönüllüler mücadele etti. Başa baş giden iki takımdan birinin kazanması durumunda ödül pizza oldu.

Ünlüler ve gönüllülerin takımlarındaki arkadaşlarına kelime anlattığı ve onların da bilmesini beklediği anlat bakalım yarışmasında 4 Şubat ödülü ise muhallebi oldu.

4 ŞUBAT ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Zorlu kelimler karşısında en çok bilen takım ödülün sahibi oluyor. Ancak günün anlat bakalım ödülünü kazanan taraf belli olmadı.

4 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım'ı kazanan kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor 4 şubat survivor ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.