4 şehidimizin olduğu gün, HDP'li vekiller Öcalan'a destek veren PKK yandaşları için polisle tartıştı

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan için destek yürüyüşü düzenleyen HDP, terör örgütü yandaşlarını bugün Kadıköy'de topladı. Öcalan lehine sloganlar atan gruba polis müdahale etti. HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca dokunulmazlıklarını PKK sempatizanlarına siper etmeye çalıştı.

HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve Feleknas Uca, Kadıköy'de PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a destek yürüyüşüne müdahale eden polisle hakaret edip tehdit etti.

KADIKÖY'DE TOPLANDILAR

Bebek katili Abdullah Öcalan için destek yürüyüşü düzenleyen terör örgütünün siyasi kanadı HDP günler öncesinden başlayan çağrılar sonucu bugün Kadıköy'de toplandı. Öcalan lehine sloganlar atan gruba polis müdahale etti.

Gruba liderlik eden HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran ve HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca dokunulmazlıklarını PKK sempatizanalrına siper etmeye çalıştı.

POLİSİ TEHDİT ETTİLER

İki vekil polislerle tartışarak polis amirlerine hakaret ve tehditler savurdu. Başaran ve Uca polislere, "Çete başı, mafya, terbiyesiz ahlaksız. Hesap vereceksiniz. Gideceksiniz. Kürt kadınlarına saygı duymayı öğreneceksin. Pabucumun polisi." diye bağırdı.

"YARGILANACAKSINIZ"

Başaran, olayı takip eden basına kendilerine müdahale eden polislerin yargılanacağını söyledi.

SESSİZ KALDILAR

4 şehidimizin acısının yaşandığı bir günde Kadıköy'de bu kadar pervasızca yürüyen terör yandaşlarına barlar sokağındaki barlarda oturanların tepkisiz kalması da dikkatlerden kaçmadı. 

4 şehidimizin olduğu gün, HDP'li vekiller Öcalan'a destek veren PKK yandaşları için polisle tartıştı ile ilgili etiketler HDP PKK Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.