4 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 4 Ocak sonuçları belli oldu mu?

Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında gerçekleştirilen Süper Loto 4 Ocak 2022 çekilişi için geri sayım başladı. Noter eşliğinde yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan şans oyunu Süper Loto büyük ikramiyesi ile de göz kamaştırıyor. Kazandıran numaralar; 1-3-7-29-36-58 oldu.

Süper Loto son çekilişinde devreden tutar 104.839.452 TL büyük ikramiyesi ile bu akşam yapılacak çekilişle dağıtılıyor. Talihliler de bu heyecana Milli Piyango TV canlı yayınıyla ortak olacak. Peki Süper Loto 4 Ocak çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Haftanın 3 günü yapılan çekilişi ve hem bayilerden hem de online olarak oynanabilme fırsatı ile Süper Loto zengin olma hayali kuran milyonlarca vatandaşıın en çok tercih ettiği şans oyunlarından. Milli Piyango İdaresi de bu ilgiye karşılık Salı, Perşembe ve Pazar günleri düzenlediği Süper loto çekilişi ile milyonlarca TL ikramiye dağıtıyor.

Kazandıran numaralar; 1-3-7-29-36-58 oldu.

SÜPER LOTO 4 OCAK 2022 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto 4 Ocak çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak. Devirli büyük ikramiye 104.839.452 TL olarak belirlenmişti.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmeye dayalı bir oyun olarak bilinmektedir. Süper Loto'da her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Tek kolon ücreti ise 3 TL olmaktadır.

4 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 4 Ocak sonuçları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto 4 ocak sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.