4 Ocak 2021 Pazartesi okullar açılıyor mu? 1. dönem sınavları ne zaman?

4 Ocak 2021 Pazartesi okullar açılıyor mu? 1. dönem sınavları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgınında artan vakalar sonrasında okulların 31 Aralık tarihine kadar tatil ilan edildiğini hatırlatarak 4 Ocak 2021 tarihini işaret ederek ilk dönem sınavları konusunda da bilgilendirmede bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgınından dolayı 31 Aralık tarihine kadar tatil ilan edilen okulların açılış tarihi konusunda öğrenci ve velileri bilgilendirdi. Ülke genelinde özellikle bazı illerde artan koronavirüs salgını sonrasında kabine toplantısı akabinde alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise sosyal medya hesabı üzerinden okullardaki sınavlarla ilgili olarak bazı karmaşalara son verdi.

4 OCAK 2021 PAZARTESİ OKULLAR AÇILIYOR MU?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamasında, "Çocuklar, sınavları erteleme sebebimiz, sağlığınızı koruma sorumluluğumuzdur. Sizin sorumluluğunuz dersleri takip edip tekrarlar yaparak bize yardımcı olmak. 1. dönem sınavlarınız 31 Aralık'tan sonra yapılacak. Unutmayın, iptal olmadı, sadece ertelendi. Okumaya, çalışmaya devam" mesajını paylaştı.

Selçuk açıklamasının devamında ise “20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitimle devam edileceği bildirildi.

4 Ocak 2021 Pazartesi okullar açılıyor mu? 1. dönem sınavları ne zaman? ile ilgili etiketler tatil 4 Ocak Milli Eğitim Bakanlığı okullar sınavlar yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.