4 külçe altınla gezen Çinli iş adamı dehşeti yaşadı! Saniye saniye görüntülendi...

Zeytinburnu'nda Çinli bir iş adamının üzerinde bulunan 4 külçe altını 2 hırsız çaldı.Evinden işine gitmek üzere yolda hırsızlar tarafından gasp edilen Çinli iş insanı yaşadığı şoku üzerinden attıktan sonra polisi aradı. Geniş çaplı inceleme başlatan ekipler 2 gaspçıyı ve olayla bağlantısı olan 5 kişiyi yakaladı.

31 Mayıs Pazartesi günü Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Çinli iş adamı A.A akşam saatlerinde evine gitmek için işyerinden çıktı. Daha sonra iki şüpheli A.A’yı gasp ederek üzerinde bulunan 4 külçe altını alıp hızla uzaklaştı. Çinli iş adamı yaşadığı şoku üzerinden attıktan sonra durumu hemen polise bildirdi.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri gelen ihbar üzerine konuyla ilgili hemen çalışma başlattı. Olay yerindeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin önce eşkalini daha sonra kimliğini tespit etti. Polis ekipleri yoğun çalışmaları neticesinde konuyla ilgisi olan 5 şüphelinin de izini tespit ederek operasyon için düğmeye bastı. Gasp Büro ekipleri olaydan birkaç gün sonra şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

4 külçe altınla gezen Çinli iş adamı dehşeti yaşadı! Saniye saniye görüntülendi...

6 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen, Rüstem A., Dilyar U. Tursun A , Abdullakh D, Alı S., Mukhitdin M. ve Ali A. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen Mukhittin M. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, diğer 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 külçe altınla gezen Çinli iş adamı dehşeti yaşadı! Saniye saniye görüntülendi... - Resim : 2

KAÇMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan güvenlik kameralarında Çinli iş adamını gasp eden şahısların kaçış anları da kameraya yansıdı.

4 külçe altınla gezen Çinli iş adamı dehşeti yaşadı! Saniye saniye görüntülendi... ile ilgili etiketler Çin iş adamı altın Gasp külçe altın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.