4 kişinin öldüğü faciada flaş gelişme

Bursa Kestel'de freninin arızalandığı iddia edilen tır onlarca aracın arasına hızla dalmış kazada 4 kişi ölürken, 20 kişi de yaralanmıştı. Kaza sonrası gözaltına alınan tır sürücüsü çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa-Ankara kara yolunun Kestel ilçesi mevkiinde yaşanan feci kazada 4 kişi ölmüş, 20 kişi de yaralanmıştı. Görüntüleri dehşete düşüren katliam gibi kaza sonrası Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının kazaya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınan sürücü F.E'nin akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Kestel Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından "taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet vermek" suçlaması ile tutanak hazırlanan sürücü F.E. burada sulh ceza hakimliğine çıkartıldı. 

Hakim sürücü F.E.'yi tutuklayarak cezaevine gönderdi. 

Barakfakih mevkisinde freni arızalandığı belirtilen F.E. yönetimindeki 18 AA J361 dorse plakalı TIR, karşı şeride geçerek çok sayıda araca peş peşe çarpmıştı. Tır'ın çarptığı araçlarda bulunan Semih Ural, Ahmet Ömeroğlu ve Basri Gümüş kaza yerinde, ağır yaralanan Recep Göler ise hastanede vefat etmişti. Yaralanan 20 kişi çevredeki hastanelere kaldırılmış, hafif yaralanan sürücü F.E. ise polis tarafından gözaltına alınmıştı.

4 kişinin öldüğü faciada flaş gelişme ile ilgili etiketler Bursa Kestel TIR
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.