4 kişi tarafından kaçırıldı rögardan çıktı

Rize'de bu akşam saatlerinde akılalmaz bir olay yaşandı. Piriçelebi Mahallesi'ndeki rögar yanında kestane satan seyyar satıcı aşağıdan "kurtarın beni" diye bir ses duydu. Bunun üzerine hemen polis ve itfaiyeyi arayıp bilgi verdi. Olay yerine gelen itfaiye tarafından rögardan kurtarılan E.D. adlı şahıs 4 kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Ellerinden kurtulup yağmur kanalına gizlenerek buraya geldiğini söyleyen kişi hastaneye kaldırılırken, polis garip olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ancak filmlerde rastlanabilecek garip olay Rize'nin merkeze bağlı Piriçelebi Mahallesi’nde yaşandı.

Sokakta kestane satan bir seyyar satıcı yakınındaki rögar kapağından ses geldiğini duydu. Yanına gittiğinde rögar kapağının altından "Kurtarın beni" denildiğini duyan vatandaş hemen polisi ve itfaiyeye haber verdi.

4 kişi tarafından kaçırıldı rögardan çıktı

İhbar üzerine sokağa gelen polis ve itfaiye ekipleri kapağı kaldırarak rögardaki E.D. adlı 30 yaşındaki kişiyi çıkardı.

E.D. rögara nasıl girdiğini soranlara 4 kişi tarafından kaçırıldığını, ellerinden kurtularak dere yatağını izleyerek rögara girip yürüyerek merkeze kadar ulaştığını söyledi.

4 kişi tarafından kaçırıldı rögardan çıktı - Resim : 2

"BENİ KAÇIRDILAR" DEDİ YARDIM İSTEDİ

Olay anında orada olan ve E.D.’nin "Beni kaçırdılar" dediğini duyduğunu söyleyen Mustafa Beşiktepe adlı seyyar satıcı “Ben burada kestane satıyordum. Adam oradan kapağa vurdu 'Kurtarın beni’ diye. Bende hemen ekiplere haber verdim. Ekipler geldi kurtardı onu. ‘Kaçırdılar beni’ dedi, gerisini bilmiyorum. Buradan girme şansı yok. Kesin başka bir yerden girdi” diye konuştu.

4 kişi tarafından kaçırıldı rögardan çıktı - Resim : 3

HASTANEYE KALDIRILDI

Rögarın içerisinden çıkartılan E.D. Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Ekiplerin olay yerinden ayrılmasının ardından vatandaşlar, rögarda başka kişilerin de olabileceği düşüncesi ile kapağı kaldırıp, cep telefonu ışıkları ve seslenerek kontrol etti.

4 kişi tarafından kaçırıldı rögardan çıktı ile ilgili etiketler Rize itfaiye polis rögar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.