4 Kadın Zamanı bitiyor mu? Yerine hangi program gelecek? Ne zaman bitecek?

4 Kadın Zamanı'nın ne zaman biteceği ve yerine hangi programın merak edileceği merak ediliyor. Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi'nin sunuculuğuna devam ettiği 4 Kadın Zamanı'nin final yapacağı konuşuluyor. İzleyiciler ise detayları merak etmeye başladı. Peki 4 Kadın Zamanı bitiyor mu? Ne zaman bitecek? Yerine hangi program gelecek? Detaylar haberimizde...

4 Kadın Zamanı bitiyor mu? Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan 4 Kadın Zamanı'nın biteceği gündemde konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda programın sunucularından Seda Akgül ayrıldı. . Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi'nin sunmaya devam etti. Peki 4 Kadın Zamanı ne zaman bitecek? Yerine hangi program gelecek? 4 Kadın Zamanı bitiyor mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

4 Kadın Zamanı bitiyor mu? Yerine hangi program gelecek? Ne zaman bitecek?

Kanal D'nin yeni sezon gündüz kuşağında ekrana sürdüğü 4 Kadın Zamanı programı final yapıyor. Reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayan programdan ilk olarak ünlü sunucu Seda Akgül ayrılmıştı. Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi'nin sunmaya devam etmişti.

4 Kadın Zamanı, 26 Ekim Cuma günü son defa ekranda olacak. 4 Kadın Zamanı yerine ise, Vatan Gazetesi magazin müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi magazin müdürü Müge Dağıstanlı hazırlayıp sunduğu ve teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programının Kanal D'de yayınlanmaya başlayacağı iddia edildi.

DERYA TUNA KİMDİR ?

Derya Tuna,1965 yılında 4 kız, 1 erkek kardeşli, kalabalık bir ailenin ama çok mutlu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile tanıştığı yıllarda o dönem ikinci sınıf bir şarkıcı olarak Yenikapı'daki gazinolarda sahneye çıkan "uvertür" şarkıcıdır. İbrahim Tatlıses,1983'te Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden "İdo" (İbrahim) adında bir oğlu oldu.

Tatlıses, Derya Tuna ile birlikte yaşamaya başlar, Tuna'nın kısa süren sahne hayatı da sona erer. Derya Tuna, daha sonra bir ya da iki filmde daha oynar Tatlıses'le birlikte, o kadar. 1983 yılında 'Günah', 85'te 'Yalnızım' ve 87'de 'Gülüm Benim' filmlerinde İbrahim Tatlıses'in karşısında yer aldı Derya Tuna.

Derya Tuna, "uvertür" olarak başladığı iş hayatına 20 yıllık aradan sonra, bir magazin dergisine "köşe yazarı" olarak geri döndü, bir röportajda, 'Keşke İbrahim Bey'in evlenme teklifini kabul etseydim, hayatım keşkelerle dolu' demiş. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çifti beraberliklerinin 18'inci yılında yollarını 2001 de ayırdı.

İbrahim Tatlıses'i sinir etmek için sahneye (Günay Restoran) çıkmaya karar verdiği o yıllarda, transparan giyindiği için 14 Ekim 2002'de Hüseyin Bozan tarafından bacağından vurulmuştur. Uğur Yücel ile bir projede olmak istiyor. Erkekleri ilgilendirecek bir ticaret işine girmeyi de düşünüyor. Daha sonra da yoksullar için büyük bir AŞEVİ açacağını söylüyor.

SERAY SEVER KİMDİR?

Seray Sever, 27 Şubat 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini Doğuş Koleji'nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur. 1990 yılında TRT'de "Popstop" isimli müzik eğlence programının sunuculuğunu yapmaya başladı. 3 yıl bu görevini sürdürdü. 1995 yılında Emel Müftüoğlu'nun Hovarda klibinde ve Mirkelam'ın Tavla klibinde yer aldı. 1996 yılında, Atv'de "Sabah Şekerleri"nde programını sunmaya başladı. Daha sonra Erhan Yazıcıoğlu ile Seç Bakalım, Orhan Boran'la "Atv'de Pazar" ve Show TV'de yayınlanan "Şans Kapıyı Çalınca" adlı yarışma programında Kayra Şenocak ile birlikte görev aldı.

2001 - 2002 yılları arasında yönetmenliğini Fatih Aksoy'un yaptığı "Dadı" adlı dizide Gülben Ergen, Kenan Işık, Haldun Dormen, Sinem Kobal ile birlikte oynamıştır. Aynı yıl, Show TV'de yayınlanan "Ev Hali" isimli dizi, Atv'de "Aşk Olsun" isimli program, "Dolunay Katili" isimli tiyatro oyunu ve pek çok reklam filminde oynadı.

Daha sonra, 2002 yılında "O Şimdi Asker" isimli sinema filminde Özcan Deniz, Erdem Ergüney, Ali Poyrazoğlu, Pelin Batu, Yavuz Bingöl, Mehmet Günsür, Levent Kazak, Özlem Tekin, Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Sarp Levendoğlu, Yiğit Özşener, Ercan Saatçi ile birlikte rol aldı.

2003 yılında, Osman Sınav tarafından yapılan "Kurtlar Vadisi" isimli dizinin ilk 22 bölümünde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ile birlikte ilk 21 bölümde oynadı.

2003 yılında TRT'de "Esir Şehrin İnsanları" dizisinde oynadı, 2002 yılında Show TV'de "Krypton" isimli yarışma programda yer alan Seray Sever, 2004 yılında Kanal D'nin "Popstar" isimli yarışma programının sunuculuğunu yaptı.

2004 yılında Kanal D'de "Turkstar", Atv'de "Ünlüler Çifliği", Star TV'de "Tatil Aşkları", Birol Güven'in "Çocuklar Ne Olacak" isimli dizisi ve Hakan Yılmaz ile birlikte "Sevgili Karım" adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2004 ve 2005 yılında 3 sezon Atv'de yayınlanan "Ünlüler Çiftliği" yarışmasında sunuculuk yaptı.

2005 yılında Star TV'de Yasemin Yalçın ile "AB'nin Yolları Taştan" isimli dizi, 2005 yılında Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini yaptığı "Banyo" isimli sinema filminde rol aldı.

2005 yılında Kilim Mobilya reklamında, 2011 yılında Electroworld reklamında oynadı. 5 yıl boyunca Cosmopolitan dergisinde "Seray Sever'le Baş Başa" köşesinde röportajlar yaptı. 2005 yılında Ali Atıf Bir ile birlikte, Cine 5'de, her akşam canlı yayınlanan "Başka Yerde Yok" adlı programı yaptı.

2007 yılında Atv de Metin Şentürk ile birlikte Sabahın Körü programlarını sunmuştur. 2008 yılında "Zodyak" isimli yapım şirketi kurdu. Ve ilk olarak TürkMax ' te ekrana gelen " Sen Harikasın " isimli dizinin yapımcılığını üstlenerek, Demet Akbağ, Ragıp Savaş, Güven Kıraç, Ruhsar Gültekin gibi ünlü isimleri bir araya getirdi. Tv8'de Ekosantrik adlı ekonomi programını sundu.

Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik markası Kiehl's Türkiye'ye getirdi.

2008 yılında "Maskeli Beşler: Kıbrıs" filminde Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Atilla Saruhan, Deniz Akkaya, Hakan Ural ile beraber rol aldı.

Seray Sever, 21 yaşında 1994 yılında ilk evliliğini Uğur Kozanoğlu ile yaptı. 5 yıl süren evliliğinden boşandı. Daha sonra Kürşat Başar, Hakan Altun, Ömer Durak gibi isimlerle birlikte olmuştur.

Rol aldığı Tiyatro oyunu:
2002 - Dolunay Katili
2004 - Sevgili Karım
Sunuculuk Yaptığı Programlar
1990 - Popstop (TRT)
1996 - Sabah Şekerleri (Atv)
1996 - ATV'de Pazar (Atv) Orhan Boran ile birlikte
1998 - Seç Bakalım (Atv) Erhan Yazıcıoğlu ile birlikte
1999 - Şans Kapıyı Çalınca (Show TV) Kayra Şenocak ile birlikte
2002 - Aşk Olsun (Atv)
2002 - Kripton (Show TV)
2004 - Popstar (Kanal D)
2004 - Turkstar (Kanal D)
2005 - Başka Yerde Yok (Cine 5)
2006 - Stüdyo 4 (Star TV)
2007 - Seray Sever ve Erkekler (Turkmax)
2007 - Sabahın Körü (Atv) Metin Şentürk ile birlikte
2008 - Her Şey Dahil (Turkmax) Oktay Kaynarca ile birlikte

Filmleri ve Dizileri :
Yapımcı :
2012 - Aşk Kaç Beden Giyer? (TV Dizisi)
2011 - Artı 18 (TV Dizisi)
2010 - 2011 - Sen Harikasın (TV Dizisi)
Oyuncu :
2014 - Manda Yuvası (Sinema Filmi)
2012 - Küçük Hesaplar (Harika) (TV Dizisi)
2013 - 2014 - Yalan Dünya (Neslihan) (TV Dizisi)
2011 - Artı 18 (Biricik) (TV Dizisi)
2009 - Sıkı Dostlar (Sevtap) (TV Dizisi)
2008 - 2009 - Yalancı Romantik (Derya) (TV Dizisi)
2008 - Maskeli Beşler: Kıbrıs (Ayşın) (Sinema Filmi)
2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (Konuk Oyuncu ) (Sinema Filmi)
2006 - Erkeksen Seyret (TV Dizisi)
2005 - Banyo (Süreyya) (Sinema Filmi)
2005 - AB'nin Yolları Taştan (Alman Denetçi Hildegart) (TV Dizisi)
2004 - Çocuklar Ne Olacak (Derya) (TV Dizisi)
2004 - Tatil Aşkları (Sema) (TV Dizisi)
2003 - 2004 - Kurtlar Vadisi (Derya Çakır) (TV Dizisi)
2003 - Esir Şehrin İnsanları (Sabriye) (TV Dizisi)
2002 - O Şimdi Asker (Doktor Yasemin Alkoç) (Sinema Filmi)
2002 - Ev Hali (Nurdan) (TV Dizisi)
2001 - 2002 - Dadı (Suzan) (TV Dizisi)
2000 - Kumkapı Olayı-Üzgünüm (TV Dizisi)
2000 - Evdeki Hesap (TV Dizisi)
1999 - Köstebek (2) (Enverin Avukatı) (TV Dizisi)
1998 - Güldüren Cazibe (TV Dizisi)

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Annesi öğretmen olan Eylül Öztürk ilkokulu Gölcük ve İstanbul'da okudu. AnnesiBelçika'ya öğretmen olarak gönderilince ortaokulu Belçika'da okudu. Bu sayede Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Bu sırada da Belçika'nın yerel bir tiyatro grubu seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda rol aldı.

Türkiye'ye döndüklerinde İstanbul Adnan MenderesAnadolu Lisesi'ni kazandı. Bu okulun yabancı dil bölümü açılmayınca geçici olarak Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne transfer oldu ve lise yılları boyunca okulun müzik gruplarında solist olarak yer aldı.
İstanbul ÜniversitesiEdebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı bölümünü kazanarak burada okurken de müzik ve oyunculuk hayatına devam etti, bir çok grupla solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı.

Bir dönem yolcu uçaklarında hosteslik yaptı. Sonrasında yine hizmet sektöründe kalabileceği ve seyahat edebileceği bir iş arayışına girdi . Dünya çapında geçerliliği olan sertifikalar aldı, eğitimlere katıldı şimdi özel bir şirkette çalışmaktadır.

Radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendirdi. 2014 yılının başında Knorr Çabuk Çorba'nın sosyal medya ve televizyon ekranlarındaki reklamlarında oynadı.

Sosyal medya ile tanışması ile beraber çektiği kısa videolar ile yüzbinlerce kişinin takip ettiği bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Twitter'ın video uygulaması Vine ile yaptığı paylaşımları Memeli Mestan rumuzu ile yaparak tanındı. Eylül Öztürk'ün 2014 yılı Temmuz ayı itibariyle Vine'da toplam 735 videosu bulunmaktadır.

2014 yılı başlarında, Beyazıt Öztürk'ün uzun yıllardır sürdürdüğü Beyaz Show isimli talk show programına, daha önce 3+1 olarak yayınlanmış ve ardından adı 3 Adam olarak değişen programın sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç veİbrahim Büyükak için yazdığı "3 Adam" isimli parçası ile konuk oldu.

2014 yılı son çeyreğinde TRT televizyon kanalında yayınlanan Üstün Dökmenile Yaşama Yerleşmek adlı programda oyunculuk yaptı.

24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı Star tv'de başlayan ve sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'in olduğu "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katılmıştır. Diğer yarışmacılar; Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve 'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz, Çocuklar Duymasın dizisinin patronu oyuncu Demet Tuncer, VINE fenomeni (Memeli Mestan) Eylül Öztürk, Bir Demet Tiyatro'nun Asuman'ı oyuncu Deniz Özerman, 2013 yılı Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler, Sunucu ve oyuncu Hakan Ka, oyuncu Özgür Özberk, Mandıra Filozofu'nun Şükrü'sü oyuncu Eser Eyüboğlu olmuştur.

Yer Aldığı Yapımlar :
-Beyaz Show (Skeçler)
-Tipsizler (Konuk oyuncu)
-Knorr reklam çalışması (Başrol)
-Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek (Başrol)
-Kim O (Konuk Oyuncu)
-Benzemez Kimse Sana (Yarışmacı)

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Yusuf Yusuf (Neriman) (Sinema Filmi)
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 - Azem: Cin Karası (Sinema Filmi)

4 Kadın Zamanı bitiyor mu? Yerine hangi program gelecek? Ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler 4 kadın zamanı ne zaman bitecek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.