4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. Bu akşam yapılan kaptanlık yarışmasını kazanan isimler Cemal Can ile Sercan kazandı. Acun Ilıcalı yapılacak yenilikler hakkında bilgi veriyor. Yeni bölümün sonlanmasının ardından 97. bölüm fragmanını araştırılmaya başlandı. İşte 4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izle! Ekranların merakla takip edilen yarışma programı Survivor'da değişiklikler yaşanıyor. Artık bireysel oyunlara dönüş yaşanıyor. Bu akşam yapılan kaptanlık yarışmasını kazanan isimler Cemal Can ile Sercan kazandı. Acun Ilıcalı yapılacak yenilikler hakkında bilgi veriyor. Yeni bölümün sonlanmasının ardından 97. bölüm fragmanını araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. İşte 4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SURVİVOR'DAN KİM GİTTİ?

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor'da elenen isim, ünlüler takımı eleme konseyinde belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 2 Haziran akşamı seyirci karşısına çıkan bölümünde, ilk olarak oynanan iletişim oyunununda talihsiz anlar yaşandı. Ünlüler takımı bu haftanın iletişim oyununun kazananı olurken, Aycan, Sercan, Elif ve Yunus Emre eleme potasında ter döktü. Gecenin sonunda ise Survivor'a veda eden isim ünlüler takımından Aycan Yanaç oldu.

Survivor 2020'de geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yapılmayan eleme konseyi 2 Haziran Salı günü gerçekleşti. Önceki hafta eleme adayı olan Yunus Emre ve Elif'e bu hafta Aycan ve Sercan katıldı.

4 yarışmacı da Survivor eleme konseyinde karşı karşıya geldi. SMS sıralamasını açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'dan bu hafta elenen isimin Aycan olduğunu duyurdu.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim mücadelesinin yaşandığı Survivor'da kazanan takım telefonda ailesiyle görüşme şansı kazandı. Ödülün büyük olduğu oyunu bu hafta ünlüler takımı, 10'a 6 skorla kazandı.

SURVİVOR'DA PUAN DURUMU

Survivor'un yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler puan sıralaması belli oldu. Bu hafta Survivor ünlüler gönüllüler puan durumu şöyle gelişti;

SURVİVOR'DA TAKIMLAR NASIL KURULACAK?

Survivor yeni sistemle ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı yeni kurulacak takımlarla ilgili yaptığı açıklamada, Survivor'un artık haftalık takımlarla oynanacağını söyledi. Yeni sistemde kaptanlık olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, haftalık takımlar kurulacağını 2 hafta sonra da Survivor'da çeyrek final olacağını belirtti.

4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 4 Haziran Survivor 97. bölüm fragmanı izle!
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.