4 gündür kayıptı! Dünyaca ünlü oyuncu sağ olarak bulundu

"Doctor Who" dizindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Tanya Fear'dan 4 gündür haber alınamıyordu. ABD'nin Los Angeles şehrinde kaybolan Fear'ın sağ bulunduğu bilgisi geldi.

ABD'nin Los Angeles şehrinde kaybolan İngiliz oyuncu Tanya Fear 4 gün önce kayıplara karışmıştı.

4 gündür kayıptı! Dünyaca ünlü oyuncu sağ olarak bulundu

2018 yılında "Doctor Who" dizindeki rolüyle tanınan ve birkaç aydır Los Angeles'ta bulunan 31 yaşındaki Fear'dan arkadaşları ve ailesi, 9 Eylül'den bu yana haber alamadıklarını bildirmişti. Ayrıca Tanya Fear'ın bulunması için yakınları ve hayranları tarafından sosyal medyada kampanya başlatılmıştı.

4 gündür kayıptı! Dünyaca ünlü oyuncu sağ olarak bulundu - Resim : 2

Los Angeles Polis Departmanı, ünlü oyuncunun sağ bulunduğunu doğrulayarak, ailesini bilgilendirdi. Yetkililer oyuncunun ortadan kaybolmasıyla bağlantılı hiçbir suç faaliyeti bulunmadığını da açıkladı ancak konuya ilişkin detay vermedi.

AA

4 gündür kayıptı! Dünyaca ünlü oyuncu sağ olarak bulundu ile ilgili etiketler Los Angeles Tanya Fear kayıp oyuncu bulundu doctor who
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.