4 gündür haber alınamayan Sedanur'un görüntüleri ortaya çıktı!

Antalya’da 4 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ’ı arama çalışmaları devam ediyor. Kayıp kızın Koru Sahili’nde yalnız bir şekilde yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına takıldı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kaybolan Sedanur Uludağ yalnız bir şekilde yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına takıldı. Genç kızı bulmak için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Genç kızın şemsiyesinin bulunduğu alanda polis çalışmalarını devam ettiriyor.

Sahil boyunca yapılan aramalarda, Koru Mahallesi’nde bulunan Poyraz Limanı çevresinde genç kıza ait olduğu düşünülen şemsiye bulunmuştu. Arama çalışmalarına bugün de aynı noktada devam eden polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri, genç kızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

DALGIÇLAR ARAMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Bölgede bulunan ekipler, her türlü ihtimali düşünerek falez ve kayalıkların bulunduğu alanda Sedanur’u aramaya devam etti. Botlarla arama yapılmasının yanı sıra polis, AFAD ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar da kayıp genç kızı bulabilmek için denizde arama yaptı. Şu ana kadar yapılan aramalarda 21 yaşındaki genç kıza ulaşılamazken, ekipler arama çalışmalarına devam ediyor.

 

4 gündür haber alınamayan Sedanur'un görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.