4 gün sokağa çıkma yasağı kararı alındı mı? 23-24-25-26 Nisan'da sokak yasağı mı var?

4 gün sokağa çıkma yasağı kararı alındı mı? 23 Nisan'dan itibaren 4 günlük sokağa çıkma yasağı bugün toplanacak Cuöhurbaşkanlığı kabine toplantısı sonrası resmiyet kazanacak. 23 Nisan resmi tatil sonrası koronavirüs tedbirleri kapsamının genişlemesi bekleniyor. Vatandaşların yoğun aramaları sonucu sokağa çıkma yasağının uzatılması konusu gündemde. Ramazan ayı öncesi alınacak 4 günlük yasak nasıl etkileyecek? Peki Sokağa çıkma yasağı 4 güne mi çıkacak? Detaylar haberimizde...

4 gün sokağa çıkma yasağı kararı alındı mı? 23-24-25-26 Nisan'da sokak yasağı mı var?Koronavirüsle mücadele kapsamında 2 haftadır hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yürütülen mücadelede ekonomiden, tarıma kadar tüm alanlarda alınan önlemler sonucu vaka artış hızı düştü. Vatandaşlar alınan tedbirlere harfiyen uyuyor. Ramazan ayı öncesi alınacak 4 günlük yasak nasıl etkileyecek? Peki 4 gün sokağa çıkma yasağı kararı alındı mı? 23 Nisan'da 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında alınacak. Detaylar haberimizde...

23-24-25 VE 26 NİSANDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI MI UYGULANACAK?


Masada iki seçeneğin olduğu belirtilirken, ya 23-24-25-26 Nisanı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilecek ya da iki hftadır olduğu gibi 31 ilde hafta sonu yasağı devam edecek.

4 GÜNLÜK YASAK KARARI ALINACAK MI? GÖZLER KRİTİK TOPLANTIDA


Gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısına çevrilirken "4 gün sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek?" sorusunun yanıtının da verilmesi bekleniyor.

ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI YAPACAK


CumhurbaşkanıErdoğan'ın toplantıda alınan kararları ulusa sesleniş konuşmasıyla açıklaması bekleniyor.

DÖRT GÜNLÜK YASAK

Toplantıda ilk olarak 23-24-25-26 Nisan’ı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi önerisi tartışılacak. Ancak bir süre önce gündeme gelen bu formüle Ramazan ayı öncesine denk geldiği için marketlerde yığılmaya yol açabileceği gerekçesiyle sıcak bakılmıyor.

23 Nisan'da 4 gün sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıklama yapacak

SADECE MARKETLER AÇIK

İkinci formül ise 23-24 Nisan’da dışarıdaki yoğunluğun artmaması için sadece marketlerin açık kalması ve diğer işyerlerinin tamamının kapalı olmasına dönük öneri olacak. Yine formüle göre, 25-26 Nisan’da 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta son iki haftadır uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağının devam etmesi öngörülüyor.

4 gün sokağa çıkma yasağı kararı alındı mı? 23-24-25-26 Nisan'da sokak yasağı mı var? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Erdoğan 4 günlük yasak 4 gün sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma yasağı 23 nisan sokağa çıkma yasağı 4 gün sokağa çıkma yasağı olacak yasak sokak kabine
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.