4 farklı noktada yangın çıktı! Ekipler kaza geçirmelerine rağmen alevlere müdahale etti

Uşak’ın Karahallı ilçesinde 8 kilometrelik alanda 4 farklı orman yangını çıktı. Yangına müdahale eden bir arazöz karanlıkta büyük bir çukura düştü. Canlarını son anda kurtaran Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yaşadıkları şoku atlatmadan yangın söndürme çalışmalarına devam etti.

Uşak’ta Karahallı ilçesine bağlı Kavaklar ve Paşalar Köyleri arasında yaklaşık 8 kilometrelik alanda 4 farklı noktada yangın çıktı.

Dumanları fark eden vatandaşlar, Alo 177 Orman Yangın İhbar Hattı’nı aradı. İhbarlar doğrultusunda yangın yerlerine 7 arazöz, 2 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı, 1 iş makinası yönlendirilirken jandarma ve sağlık ekipleri de tedbir amaçlı sevk edildi.

4 farklı noktada yangın çıktı! Ekipler kaza geçirmelerine rağmen alevlere müdahale etti

Ekipler, çıkan yangınların 2‘si ormanlık alan olurken 1’i meşelik 1’inin ise otluk alan olduğu belirledi. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda yangınlar fazla büyümeden kontrol altına alındı. Ayrıca yangınların bir kundaklama olup olmadığı ise ekiplerce araştırılıyor.

4 farklı noktada yangın çıktı! Ekipler kaza geçirmelerine rağmen alevlere müdahale etti - Resim : 2

ARAZÖZ ÇUKURA DÜŞTÜ

“Orman Kahramanları” olarak da bilinen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangınları söndürme çalışmaları sırasında, karanlıktan dolayı yangın yerinde bulunan çukuru fark etmedi. Yangına müdahale eden bir arazöz büyük çukura düştü.

4 farklı noktada yangın çıktı! Ekipler kaza geçirmelerine rağmen alevlere müdahale etti - Resim : 3

Canlarını son anda kurtaran Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yaşadıkları şoku atlatmadan yangın söndürme çalışmalarına devam etti. Ekiplerin bu çalışması köylüler tarafından takdirle karşılandı.

İHA

4 farklı noktada yangın çıktı! Ekipler kaza geçirmelerine rağmen alevlere müdahale etti ile ilgili etiketler Uşak Orman Yangını arazöz kazası orman kahramanları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.