4 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 4 Eylül çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın üç günü yapılan ve Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Talihlilerin merakla beklediği kazandıran numaralar ise bu saatte belli olacak. Peki Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşanıyor. Büyük ikramiyenin 206.419.577 TL olduğu Sayısal Loto'da 4 Eylül çekilişi de talihlilerin merakla beklediği çekilişlerden oldu. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Hem bayilerden hem de Milli Piyango Online sitesinden oynanabilen şans oyunu Çılgın Sayısal Loto 4 eylül tarihinde de talihlilerin yüzlerini güldürmeye hazırlanıyor.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Milli Piyango'nun internet sitesinden öğrenbilen sayısal loto çekiliş sonuçları alttaki link aracılığıyla da öğrenilebilir. Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar bellil olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

Milli Piyango'da yeni dönem! Çılgın Sayısal Loto geliyor, büyük ikramiye  ise...

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

4 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 4 eylül sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.