4 Ekim MasterChef kaptanları kim oldu? MasterChef Mavi ve Kırmızı takımlarda bu hafta kimler var?

MasterChef Türkiye 2021'de kaptanlık oyunu bu akşam yapıldı. Her hafta kırmızı ve mavi takımların yeni kadroları ve kaptanları belli oluyor. 4 Ekim Pazartesi akşamı yarışmacıların profiterol yapacağı kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef mavi ve kırmızı takımlarda kimler var?

tv8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef 2021'de 4 Ekim akşamı kaptanlık oyunu yapıldı. Jüri üyelerinin yarışmacılardan profiterol yapmalarını istediği yarışmada kaptanlar seçilecek ve haftanın kırmızı ile mavi takımları belli olacak. İşte MasterChef takımları...

4 EKİM MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

4 Ekim Pazartesi günü yapılan MasterChef kaptanlık oyunu sonrası mavi takımın kaptanı seçilecek ve böylelikle kırmızı takımın da kaptanı belli olacak.

Ancak yarışma sürüyor. MasterChef'te haftanın takımlar ve kaptanlar belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

4 Ekim MasterChef kaptanları kim oldu? MasterChef Mavi ve Kırmızı takımlarda bu hafta kimler var? ile ilgili etiketler MasterChef 4 ekim masterchef kaptanlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.