“4 BÜYÜKLERDEN 3’Ü KALEYE YASLANDI!”

Fotomaç Gazetesi yazarı Serkan Korkmaz, transfer döneminde şu ana kadar yaşanan gelişmeleri ve futbolda yeni sezon öncesi görüşlerini SuperHaber YouTube kanalında paylaştı…

Futbolda taraftarların heyecanla beklediği transfer dönemi yine oldukça hareketli geçiyor. Geçtiğimiz sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, yeni sezona en güçlü şekilde girerek şampiyonluğu yakalamak adına tüm şartlarını zorluyor. 

4 büyük takımın şu ana kadarki transferlerini değerlendiren Fotomaç yazarı Serkan Korkmaz, “4 büyük takımdan 3’ü dikkat çekici biçimde kaleye yaslandı. Bu kulüplerin yönetimleri ‘camianın çocukları’ dediğimiz isimlere dönerek, kendileri üzerinde oluşan elektriği başka bir yana aktarmak istiyorlar. Yani adeta ‘paratonerler’ görev başında” dedi. 

Galatasaray’ın Arda Turan, Fenerbahçe’nin Belözoğlu-Erol Bulut liderliğinde Gökhan Gönül-Caner Erkin transferlerinin ne getirip ne götürebileceğinden, Trabzonspor’un teknik direktörlük koltuğu için yaptığı Newton seçiminin sonuçlarına kadar sezon öncesi pek çok merak edilen soruya yanıt arayan Serkan Korkmaz’ın değerlendirmelerinin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında… 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

“4 BÜYÜKLERDEN 3’Ü KALEYE YASLANDI!” ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Arda Turan Caner Erkin Fatih Terim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.