4 boynuzlu keçi ilgi odağı oldu

Batı Afrika ülkesi Nijer'in en büyük ikinci kenti Maradi'de görülen 4 boynuzlu keçi görenleri şaşkına çevirdi. Keçi, bölgeye ziyarete giden Türklerin ilgi odağı oldu.

Nijer'e ziyarete giden Türk vatandaşları ilginç görüntülerle karşılaştı.

Çektiği videoda gözlemlerini anlatan vatadaş, trafikte kuralların olmadığını ve yol kenarlarında şişeyle benzin satıldığını söyledi.

 Koronavirüsün dünyanın diğer bölgelerine göre zayıf seyrettiği Nijer'de maskenin sadece turistlere zorunlu olduğunu belirten şahıs, gözlemlerini çektiği videoda aktardı.

NADİR GÖRÜLEN KEÇİ İLGİ ODAĞI OLDU

Daha sonra Nijer'in en büyük ikinci kenti Maradi'de gezisini sürdüren kişi, 4 boynuzlu 'kral keçi' ile karşılaştı. Nadir görülen dört boynuzlu keçinin, bölgede ilgi odağı olduğu öğrenildi.

İşte Nijer'den objektiflere yansıyan ilginç manzaralar:

4 boynuzlu keçi ilgi odağı oldu

4 boynuzlu keçi ilgi odağı oldu - Resim : 2

4 boynuzlu keçi ilgi odağı oldu - Resim : 3

MARADİ NEREDEDİR?

Maradi kenti Afrika kıtasında yer alan Nijer ülkesinin bir şehridir. Ülkenin güneyinde Nijerya sınırına yakın bir yerde bulunmaktadır

Maradi şehri toplamda 165 bin civarında nüfusu vardır ve ülkenin en büyük üçüncü şehridir. Aynı zamanda 13.50 enlem, 7.10 boylam ve deniz seviyesinden 360 metre yükseklikte bulunur.

 

4 boynuzlu keçi ilgi odağı oldu ile ilgili etiketler video Nijer keçi boynuz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.