4 bakanlıkta üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı atama kararları 25 Aralık 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda görevli Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel görevden alınırken yerine Eyyüp Karahan getirildi.

4 bakanlıkta üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Yüksek Fen Kurulu üyeliğine Meral Ertan Bulut; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Bitlis, Sinop ve Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine ise Doğan Yorulmaz, Salih Livaoğlu ile Bekir Çelen atandı.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Murat İlikhan ile açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne Burçkin Dal getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliği görevine Selçuk Çebi atanırken, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Osman Savaş geldi.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek görevinden alındı. Bakanlık bünyesinde açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı'na ise Volkan Koç getirildi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığı'na da Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak getirildi.

 

4 bakanlıkta üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! ile ilgili etiketler Resmi Gazete atama Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.