4 aylık hamile olan Dila Tarkan hastaneye kaldırıldı! Ailesi büyük bir korku yaşadı

Geçtiğimiz ay Yunanistan'ın başkenti Atina'da 3 gün süren görkemli bir düğünle evlenen ve 4 aylık hamile olan sosyetik güzel Dila Tarkan fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Hamile olan sosyetik güzele gıda zehirlenmesi teşhisi kondu. Dila Tarkan tüm ailenin yüreğini ağzına getirdi.

28 yaşındaki sosyetik güzel Dila Tarkan birden fenalaşınca apat topar hastaneye kaldırıldı. Tarkan'ın hastanede yapılan tetkikler sonucunda gıda zehirlenmesi geçirdiği öğrenildi. Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah yazarı Bülent Cankurt, bütün aile "acaba bebeğe bir şey oldu mu" telaşına düşmüş ifadelerini kullandı.


İşte Bülent Cankurt'un 'Yeni gelin zehirlendi' başlıklı yazısı...

 

25 Mart'ta da iki yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina'da evlenen Dila Tarkan Doğruer sevenlerini korkuttu! Dila Hanım'ın hastanelik olduğunu öğrendim.

Şu anda hamileliğinde 4. ayı dolduran ve kız bebek bekleyen Dila Hanım, önceki gün önce aniden fenalaşmış ve apar topar hastaneye kaldırılmış. Hamile olduğu için başta eşi Dağhan Doğruer olmak üzere bütün ailesi panik içinde hastaneye koşmuş. Yapılan tahlil ve tetkiklerden sonra gıda zehirlenmesi geçirdiği ortaya çıkmış.

4 aylık hamile olan Dila Tarkan hastaneye kaldırıldı! Ailesi büyük bir korku yaşadı

Tabii bütün aile "acaba bebeğe bir şey oldu mu" telaşına düşmüş. Neyse ki, doktorlar zehirlenmenin bebeği etkilemediğini müjdelemiş de herkes rahat bir nefes almış.

Şimdi evinde bu ağır zehirlenmenin etkilerini üzerinden atmaya çalışan Dila Hanım'a büyük geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha böyle tatsız sağlık sorunları yaşamaz ve sağlıkla kızını kucağına alır.

 

 

4 aylık hamile olan Dila Tarkan hastaneye kaldırıldı! Ailesi büyük bir korku yaşadı ile ilgili etiketler Dila Tarkan Dağhan Doğruer Hamilelik gıda zehirlenmesi bülent cankurt
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.